NaslovnicaVijestiCARLOS TEVEZ OTKRIO: Evo koja je najveća razlika između Lionela Messija i...

CARLOS TEVEZ OTKRIO: Evo koja je najveća razlika između Lionela Messija i Cristiana Ronalda na treninzima!

Mali broj igrača je imao priliku nastupati u istom timu sa dvije najveće zvijezde današnjeg nogometa, Lionelom Messijem i Cristianom Ronaldom, a Carlos Tevez je jedan od njih.

Ronaldo trenirao više od MessijaNakon što je dijelio svlačionicu sa Cristianom Ronaldom u Manchester Unitedu, te sa Lionelom Messijem u reprezentaciji Argentine, on je dao zanimljiv intervju u kojem je otkrio glavne razlike u njihovom načinu ponašanja i treniranja.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

U intervjuu za peruanske novine Depor, napadač Boce Juniors je rekao: “Lionela Messija nikad nisam vidio u teretani. Nikad ga nisam vidio kako radi tehničke vježbe. Sve je bilo prirodno za njega, ali je trenirao izvođenje penala. U početku ih nije izvodio uopšte, ali sada šutira uvijek u gornje uglove.”

S druge strane, 34-godišnjak je priznao kako je Ronaldo bio skoro opsjednut teretanom i napretkom u svim segmentima: “Cristiano Ronaldo je uvijek išao u teretanu nakon treninga, za njega je to bila opsesija, želio je biti najbolji u svemu, uvijek je dolazio ranije na treninge. Kada bi trening bio zakazan u devet ujutro, stigao bih u osam i on je već bio tamo, na terenu.”

Zatim je dodao kako je jednom prilikom pokušao doći prije njega na trening: “Čak i kad bih stigao u 7:30 on bi već započeo trening. Počeo sam se pitati ‘kako da ga se riješim’, tako da sam jednog dana stigao u šest, ali on je i tada bio tamo, pospan, ali je već trenirao.” Nakon što je završio avanturu u Europi, gdje je nastupao za Manchester United, Manchester City, i Juventus, Tevez se konačno vratio u Argentinu, gdje trenutno nastupa za klub u kojem je započeo karijeru, Bocu Juniors, u čijem dresu je prošle sezone postigao šest golova i podijelio dvije asistencije na 17 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!