NaslovnicaVijestiCarragher na zanimljiv način objasnio kako bi Liverpool trebao zaustaviti Modrića i...

Carragher na zanimljiv način objasnio kako bi Liverpool trebao zaustaviti Modrića i Kroosa sutra

Sutra je na rasporedu najvažnija utakmica u sezoni, a u pitanju je finale Lige prvaka, u kojem će snage odmjeriti Liverpool i Real Madrid.

Carragher objasnio kako zaustaviti Modrića

Igrači i treneri oba tima su vrlo optimistični, te su svjesni svojih prednosti. Prednost Kloppovog tima je svakako napadački trojac Mohamed Salah, Roberto Firmino i Sadio Mane, koji su u Ligi prvaka ove sezone postigli čak 29 golova i koji će bez sumnje stvoriti dosta problema obrani Real Madrida, koja je skoro na svakoj utakmici ove sezone primila barem jedan gol.

[su_champions_league_final]

S druge strane, Real Madrid po mišljenju mnogih, pored glavne zvijezde, fenomenalnog Cristiana Ronalda koji je u sjajnoj formi, ima puno jači vezni red od Liverpoola, predvođen Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom.

U današnjem intervjuu za engleske medije, bivši defanzivac kluba sa Anfielda Jamie Carragher dao je zanimljiv savjet svom bivšem klubu kako da zaustave hrvatskog i njemačkog reprezentativca. On je rekao: “Nema načina da zaustavite Kroosa i Modrića tokom cijelih 90 minuta, to je nemoguće. Međutim, od početka utakmice im ne trebaju dozvoljavati da drže loptu u svom posjedu, ne smiju im dopustiti da dobiju na samopouzdanju. Svaki put kad prime loptu trebaju znati kako im je netko iza leđa.”

[su_champions_league_final]

Carragher je također priznao kako je nemoguće zaustaviti Cristiana Ronalda, ali je i dodao kako bi trebali iskoristiti to što se on ne vraća u obranu: “Mislim da ne možete zaustaviti trenutnog Ronalda, jer je on postao klasični napadač. On možda neće učestvovati toliko u defanzivnim zadacima, tako da bi Liverpool to trebao iskoristiti. Možda bi Van Dijk trebao izaći malo naprijed, tako da veznjaci ispred njega imaju više slobode u zaustavljanju njihovih napada.”

I sam trener Redsa Jurgen Klopp otkrio je na koji način planira zaustaviti portugalskog reprezentativca da postigne gol. On je u intervjuu za španjolski El Golazo de Gol izjavio: “Cristiano Ronaldo može postići gol samo ako primi loptu, tako da ćemo mu pokušati zabraniti da primi loptu. Igrat ćemo protiv najiskusnijeg tima u Ligi prvaka, ali to je samo jedna utakmica, a u jednoj utakmici je sve moguće.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!