NaslovnicaVijestiCarrick: Još uvijek ne znam svoju budućnost u Manchester Unitedu

Carrick: Još uvijek ne znam svoju budućnost u Manchester Unitedu

Još uvijek ne znam svoju budućnost u Manchester Unitedu, izjavio je Michael Carrick. Engleski reprezentativac je rekao da još uvijek nije sjeo sa čelnicima Manchester Uniteda kako bi razgovarao o novom sporazumu sa klubom na Old Traffordu, uprkos tome što mu ističe ugovor na kraju sezone.

Još uvijek ne znam svoju budućnost u Manchester Unitedu

Michael Carrick još uvijek nije razgovarao sa Manchester Unitedom i ne zna da li namjeravaju da mu ponude novi ugovor na kraju sezone.

Carrick je na Old Traffordu već gotovo deset godina nakon što je došao iz Tottenhama u 2006. godini i uživao u blistavoj karijeri u Unitedu nakon što je osvojio pet naslova Premier lige, Ligu prvaka, Liga kup i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo.

Ali neizvjesnost oko budućnosti menadžera Louis van Gaala, usred nastavka špekulacija o Jose Mourinhu i preuzimanju kluba sa Old Trafforda, Carrick je i dalje u ‘mraku’ i ne zna šta klub namjerava sa njim, dok mu je ostalo samo još par mjeseci njegovog trenutnog dogovora.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

Govoreći nakon pobjede u nedelju protiv Arsenala od 3-2, 34-godišnjak je priznao da je bio siguran šta budućnost sprema za njega.

“Iskreno, ne znam. Nema nikakvih vijesti”, rekao je Carrick za Manchester Evening vijesti.

“Stvarno, nisam ništa čuo, tako da ne mogu komentarisati u ovom fazi.”

Engleski reprezentativac Carrick je potpisao produženje ugovora od godinu dana u martu prošle godine, te je jedan od najkonzistentnijih igrača u ovoj teškoj sezoni za Manchester United.

Manchester United večeras igra protiv Watforda na Old Traffordu i Van Gaal se nada da će njegov as iz rukava, mladi Rashford ponovo proraditi, ali ne želi da stvara pritisak na njega. Očekuje se četvrta pobjeda u nizu za Crvene đavole.  Koeficijent na Van Gaalov tim je 1.65, dok je na Watford čak 6.00. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 4.00. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Manchester i ostale timove

SCrI8GW

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!