NaslovnicaVijestiCarvajal: "Mislio sam da mi je to kraj karijere"

Carvajal: “Mislio sam da mi je to kraj karijere”

dani carvajal

Dobre vijesti stižu iz Madrida, ponajbolji desni bek svijeta konačno se vraća na teren i to već za vikend kada je na rasporedu El Madrinelo, odnosno utakmica između Atletico Madrida i Real Madrida. Ekipa Diega Simeonea po prvi put će ugostiti ljutog gradskog rivala u svom novom domu, na stadionu Wanda Metropolitano. Navijači Reala sretni su jer se na teren konačno vraća jedan od miljenika publike – Dani Carvajal koji je prethodnih mjesec i pol dana proživljavao pravu dramu, a kako tvrdi – misli je da će to biti kraj karijere. Iako mediji pišu da je medicinski tim Real Madrida dao zeleno svjetlo za povratak Carvajala, vidjet ćemo hoće li ga Zidane zaista staviti u momčad za derbi.

Bio je to 30.9. kada je Dani Carvajal saznao loše vijesti – jedan od najgorih dana u njegovom životu. Otkriveni su mu problemi sa srcem. Prve prognoze zaista su bile crne. Prva vijest glasila je: ‘Povratak na teren – nepoznat’, onda je došla relativno dobra vijest – rekli su: “Možda će se vratiti do Svjetskog prvenstva.”

“Bio sam jako uplašen. Mislio sam da je tako ozbiljno da ću se morati umiroviti.” – rekao je Carvajal u intervjuu za Diario Madridista.

“Prvih tri ili četiri tjedna bilo je najgore i najteže. Nisam mogao ništa raditi, a moje tijelo traži nekakvu tjelesnu aktivnost. Cjeli život sam u sportu. Bilo je to jako teško razdoblje za mene.”

“Jedva čekam povratak na teren. Želim ponovno uči u ritam igara i igrati što više ovih mjesec i pol do Božića. Vjerujem kako sam u potpunosti spreman da se vratim na nivo na kojem sam bio.”

“Puno sam trenirao od prvog dana kad su doktori rekli da se mogu vratit treninzima. Vježbao sam s loptom i bez lopte. Bilo mi je to kao još jedne pripreme prije sezone.”

[su_bonus]

U odsustvu Carvajala

Dok je Dani Carvajal imao zdravstvenih problema Real Madrid upao je u jednu krizu iz koje se još uvijek nije izvukao. Kako stvari stoje skupinu Lige prvaka završit će na drugoj poziciji, a u domaćem prvenstvu nalaze se na trećoj poziciji. Prvoplasirana Barcelona napravila je već veliku bodovnu razliku i pobjeda protiv gradskog rivala nameće se kao imperativ.

hakimi real

Dok Carvajala nije bilo Real je pokazao mnoge svoje slabosti. Osim što se igra Reala temeljila na visokim pozicijama bočnih igrača mnogi drugi aspekti su opali. Realu se dogodilo mnogo ozljeda, Carvajala nije bilo, Marcelo je bio van forme, Bale je već duže van terena, a motori ekipe Cristiano, Benzema i Modrić također su van forme. U odsustvu Dani Carvajala Zidane je našao alternative. Marcelo je ponekad igrao krilo, Theo je igrao iza Marcela, a na desnu stranu stavio je mladog Marokanca Hakimija.

“Hakimi je fantastičan dečko. Želim mu čestitati na svemu, posebno na plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Jako je talentiran, mlad je i brzo uči. Pokazao je koliko je kvalitetan i svakako da će nam pomoći ove sezone kao i u budućnosti.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!