NaslovnicaVijestiCasemiro: On nam nije potreban, najbolji igrači su već kod nas!

Casemiro: On nam nije potreban, najbolji igrači su već kod nas!

Casemiro: On nam nije potreban, najbolji igrači su već kod nas!

najbolji igrači

Vezista madridskog Reala Casemiro smatra da jedan od najtalentiranijih nogometaša svijeta, napadač Monaca Kylian Mbappe nije potreban “kraljevskom klubu”, jer trener Zinedine Zidane u ekipi već ima napadačke opcije koje su sposobne da naprave pukotine u svakoj obrani.

[su_watch_live_football]

Podsjetimo, španjolska Marca je u utorak objavila da su Real i Monaco postigli dogovor oko transfera francuskog reprezentativca na Santiago Bernabeu za 180 milijuna eura, ali je klub iz kneževine poslije nekoliko sati demantirao vijest.

Poznati italijanski nogometaš otišao u mirovinu!

Cristiano Ronaldo otkrio zbog čega ostaje u Real Madridu

Monaco demantirao transfer Mbappea u Real Madrid

Gerard Pique objasnio zašto je objavio da Neymar ostaje u Barceloni

“Svjesni smo svi da je Mbappe odličan igrač, ali mi imamo BBC (Benzema, Bale, Cristiano), koji mogu napraviti rupe u svakoj obrani. Što više igrača imamo, bolje je za nas. Ali, ponavljam, najbolji igrači su već kod nas.”, izjavio je Casemiro.

“Znamo sve o nogometašima kao što su Mbappe, Neymar… Ali, moramo pričamo o našim igračima. Imamo najboljeg igrača svijeta (Ronaldo), zatim Balea, koji radi vrlo naporno i Karim, koji posjeduje veliku kvalitetu … Isco, Borja Mayoral…” dodao je Brazilac.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!