NaslovnicaVijestiCavani: Doći će trenutak kad ću ga nadmašiti!

Cavani: Doći će trenutak kad ću ga nadmašiti!

Urugvajski napadač izjavio je da će doći trenutak kad će nadmašiti najboljeg strijelca u povijesti kluba, ali da ispred ličnog učinka stavlja momčad.

trenutak

Golgeter Paris Saint-Germaina Edinson Cavani istaknuo je da će mu biti drago kada nadmaši rekord Zlatana Ibrahimovića za najboljeg strijelca kluba, za što su mu potrebna četiri pogotka.

[su_live_koeficijenti]

Cavani je i ove sezone jako produktivan, već je dao 23 gola u svim natjecanjima i nedostaju mu tri da stigne brojku 156, koliko je dao Ibrahimović u dresu pariškog kluba.

“Taj trenutak će doći, biti najbolji strijelac kluba je jedinstven osjećaj za svakog nogometaša. Ipak, iskreno govoreći, svi u Parizu znaju tko sam i da mi je najvažniji kolektiv. Skoncentrisan sam kako da momčad bilježi pobjede i osvaja trofeje”, rekao je Cavani , a prenosi UEFA-ina službena web-stranica.

Transfer glasine: Eden Hazard napušta Chelsea, Arsenal i Tottenham žele igrača Reala, Everton kupuje igrača Citya

Zvijezda PSG-a odlazi u kinesku Super ligu: On više nije u Emeryjevim planovima

NEVJEROVATNO: Evo gdje će se održati dodjela Zlatne lopte!

Imaće priliku već večeras da se približi Ibrahimoviću, na gostovanju Bayernu u Münchenu u posljednjem kolu skupine B Lige prvaka.

Urugvajac je na Parku prinčeva od 2013. godine kada je stigao iz Napolija i dao je veliki doprinos u osvajanju tri naslova prvaka Francuske, tri nacionalna kupa i četiri Liga kupa.

[su_no1forfootball]

U siječnju 2007. dobiva poziv za Urugvajsku nogometnu reprezentaciju do 20 godina. Nastupa na Južnoameričkom nogometnom prvenstvu za mlade u Paragvaju gdje u devet utakmica postiže sedam pogodaka i osvaja 3. mjesto s reprezentacijom.

Veljače 2008. po prvi put nastupa za Urugvaj i postiže pogodak u remiju 1:1 protiv Kolumbije, a 2011. osvaja Copa Americu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!