NaslovnicaVijestiCavani: Fenomen Verratti je najbolji igrač s kojim sam igrao!

Cavani: Fenomen Verratti je najbolji igrač s kojim sam igrao!

Napadač Paris Saint Germaina Edinson Cavani pohvalio je svog suigrača Marca Verrattija izjavivši da mladi talijanski reprezentativac ima sve što je potrebno za uspjeh u bilo kom velikom europskom klubu.

Fenomen Verratti je najbolji igrač s kojim sam igrao

Verratti je postao jedna od ključnih figura u Paris Saint Germainu nakon što je stigao u klub iz Pescare 2012. godine, i od tada se izborio za mjesto u prvom timu pod vodstvom Laurenta Blanca.

23-godišnjak je zbog odlične forme povezivan sa Real Madridom i Barcelonom u posljednjih nekoliko mjeseci, a Cavani je mišljenja da će njegov suigrač napredovati u bilo kojem timu.

“Fenomen Verratti je najbolji igrač s kojim sam igrao! On može igrati za bilo koji klub u Europi”, izjavio je Urugvajac za španjolsku Marcu.

“Najbolji je igrač s kojim sam ikad igrao, i zbog načina igre, a i zbog ponašanja van terena. On je sjajan momak, uvijek pozitivan i dobar. Ima klasu i eleganciju, već izgleda poput veterana.”

“Ukoliko nastavi raditi ovako, on će postati jedan od najboljih svih vremena. Velika je radost igrati s njim.”

Poput Verrattija, i Cavani je u velikoj mjeri bio povezivan sa odlaskom iz Pariza, a nagađa se da ga Juventus želi vratiti ponovo u Seriju A. Nedavno je priznao da se osjeća polaskano zbog interesa tima iz Torina, ali još uvijek neće donositi odluke o svojoj budućnosti.

“Uvijek postoji mnogo špekulacija o mojoj budućnosti. S jedne strane, to je dobra stvar jer pokazuje da su klubovi zainteresovani za mene, ali s druge strane, to je loša stvar jer sugerira da nisam sretan u bilo kojem klubu, što jednostavno nije istina.”

“Da li sam dobio neke ponude? Mogu samo reći da imam ugovor sa klubom još dvije godine i da ću ga poštovati. Ali onda opet, nikad ne znate što će se dogoditi u nogometu, postoji puno stvari na koje ne mogu utjecati.”

“Nešto bi se moglo dogoditi, ali to sve zavisi od toga kako će sezona završiti i šta klub želi. Od tih stvari zavisi moj ostanak ili eventualni odlazak iz kluba. Postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!