NaslovnicaVijestiOn će nadmašiti Cristiana Ronalda i Messija, otet će im Zlatnu loptu

On će nadmašiti Cristiana Ronalda i Messija, otet će im Zlatnu loptu

On će nadmašiti Cristiana Ronalda i Messija, otet će im Zlatnu loptu, riječi su predsjednika Real Madrida. U posljednjih osam godina, samo su se dva čovjeka borila jedan protiv drugog u nagradi za najboljeg igrača na svijetu.

On će nadmašiti

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi su toliko daleko ispred svih da se od 2008. godine nitko drugi nije približio osvajanju Zlatne lopte.

Ako Ronaldo osvoji, što je učinio četiri puta u posljednjih devet godina, Messi bi došao na drugo mjesto. Ako Messi osvoji, što je uradio pet puta od 2008 godine, onda je Ronaldo zauzeo drugo mjesto.

Taj se trend izgleda nastavio. Očekuje se da će oba igrača biti nominirana za Zlatnu loptu 2017. godine i nakon sezone koju je imao Real Madrid, Ronaldo je postavljen za pobjednika.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Madrid je prošle sezone osvojio La Ligu i Ligu prvaka, a portugalska zvijezda je bio čovjek koji ih je vodio. Postigao je 25 golova u 29 ligaških nastupa i postigao je dva gola protiv Juventusa kako bi osigurao titulu Lige prvaka za Real Madrid.

To vjerojatno znači da će Messi ponovo doći na drugo mjesto. Bilo koja druga godina, postižući 37 golova u 34 ligaške utakmice bi mu bili dovoljni za najboljeg na planeti, ali ovako Ronaldo je favorit.

 

[su_live_koeficijenti]

I predsjednik Madrida Florentino Perez vjeruje da zna tko je taj igrač koji može preoteti Zlatnu loptu od Portugalca..

On je rekao za španjolsku Marcu: “Asensio je postao veliki igrač i može osvojiti Zlatnu loptu, ima sve kvalitete za uspjeh, skroman, vrijedan, razuman, timski igrač i ima ogroman talenat.”

Iako ne sugerira da 21-godišnjak može ove godine osvojiti Zlatnu loptu, Perez vjeruje da će to Asensio uraditi u budućnosti.

U tako mladom dobu to je ogroman kompliment za Španjolca. Međutim, na njega se stavlja i veliki pritisak.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!