NaslovnicaVijestiČeferin o PSG-u: Kazna oko financijskog fair playa je u postupku, PSG...

Čeferin o PSG-u: Kazna oko financijskog fair playa je u postupku, PSG u narednom transfer roku…

Konačno, poznato je za nešto novo u istrazi UEFA-e koja se tiče PSG-a I financijskog fair playa, kojeg su prema navodima medija parižani uveliko prekoračili zbog kupovine Mbappea i Neymara.

Čeferin o PSG-u

U intervjuu za La Repubblicu, slovenski predsjednik UEFA-e Alexander Ceferin također je govorio o PSG-u I  njegovom rekordnom šopingu gdje su ovo ljeto platili oko 400 miliona za usluge Neymara i Mbappea.

Uefa je zbog toga započela istragu nad njima zbog vrtoglavih cifri i financijskog fair playa. „Mnogo vam ne mogu reći u ovom trenutku. Istraga je u toku te će se nakon nekoliko mjeseci znati više informacija. Trenutno vam samo mogu reći sljedeću stvar.”, naglasio je Čeferin i javnost informisao o nadolazećem transfer roku.

[su_bonus]

„Istraga je još u tijeku, a odluka će biti objavljena prije početka iduće sezone ili na kraju ove. Sigurno ne tijekom ove sezone, tako da PSG u januaru može slobodno trgovati”, objasnio je Čeferin i sigurno razočarao one koji se protive modernom nogometu I basnoslovnim iznosima I novcem koji se troši u svijetu nogometa danas.

Ali vidjet ćemo hoće li PSG uopšte trgovati ove zime, jer su svjesni da moraju prodati nekoliko igrača kako bi napravili balans u prihodima. Realno gledajući, PSG-u uopšte nisu ni potrebna pojačanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!