NaslovnicaVijesti"Čeka nas još pet strašnih utakmica do kraja sezone"

“Čeka nas još pet strašnih utakmica do kraja sezone”

Trener Leicestera Claudio Ranieri rekao je da njegovu momčad čeka pet “strašnih” utakmica do kraja prvenstva, pošto se Tottenham neće predati u borbi za šampionsku titulu

utakmica

Leicester je prvi na tablici sa sedam bodova prednosti nad drugoplasiranim Tottenhamom i potrebne su mu tri pobjede osvojiti prvu titulu u Premier ligi.

“Još nije gotovo. Uspjeli smo da se plasiramo u Ligu prvaka, ali posljednjih pet utakmica će biti strašne. Tottenham neće odustati, a mi moramo ostati koncentrirani. Naš naporan rad je naša velika prednost. Moji igrači su dobri dečki, koji se sa velikom odgovornošću suočavaju s pričom njihovih života. nitko se ne čuva i nitko čak ni ne zastaje da bi uhvatio dah.”, rekao je Ranieri za Gazzetta dello Sport.

Nakon prošlotjedne utakmice i pobjede nad Sunderlandom, kojom je osiguran plasman u Ligu prvaka, kamere su snimile Ranierija koji je suznim očima čestitao svojim igračima.

“To nisu bile prave suze, to su bile neprolivene suze. To je bio emotivan trenutak … Ja sam javna osoba i pokušavam biti na razini. Moram ekipi da dajem jasne singala i zadatke, ne smijem dozvoliti da me ponesu emocije. “, rekao je Ranieri.

Leicester će u nedjelju igrati na svom terenu protiv West Hama u 34. kolu Premier lige.

Ranijerijeva ekipa će zatim igrati kao domaćin protiv Swanseaja, a poslije toga 1. svibnja protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu. U pretposljednjem kolu Leicester će kao domaćin igrati protiv Evertona, a u posljednjem 38. kolu na Stamford Bridgeu protiv Chelseaja.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

‘Lisice’ se trenutno nalaze na prvom mjestu Premiershipa sa 72 boda, Tottenham je drugi sa 65 upisanih bodova. Arsenal Arsenea Wengera će se boriti sa Cityjem za direktan plasman u Ligu prvaka jer se nalaze na trećem mjestu sa 57 bodova, a City ima samo dva boda manje.

Bitku za Ligu Europe će voditi Manchester United koji je na petom mjestu sa 53 boda i West Ham na mjestu ispod sa 52 boda, a tu je i Sunderland sa 50 bodova.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!