NaslovnicaVijestiČeka se zvanična potvrda: Poslije Pata, Chelsea doveo još jedno pojačanje

Čeka se zvanična potvrda: Poslije Pata, Chelsea doveo još jedno pojačanje

Chelsea doveo još jedno pojačanje. Sada se čeka samo zvanična potvrda. Prema pisanju Daily Maila, branič New York Red Bullsa završio je svoj prelazak na Stamford Bridge sinoć.

Chelsea doveo još jedno pojačanje

Tvrdi se da će i MLS danas potvrditi taj transfer. Chelsea je navodno pobijedio Arsenala, Liverpoola, Manchester Cityja i Uniteda u utrci za Miazgom.

20-godišnjak, koji je odbio da potpiše novi ugovor prije Božića, posjeduje poljski pasoš tako da mu nije potrebna radna dozvola.

Neće ići nigdje na posudbu i Chelsea će mu morati dati šansu u kojoj će se on dokazivati za prvi tim.

Miazga je sanjao o ovom transferu u Premiership i rekao je: “Engleska Premier liga je vrlo zanimljiva.”

“Volim tu ligu – ona je vrlo konkurentna i ima puno strasti u igri.”

“Nadam se da ću jednog dana imati priliku da igram tamo. Vjerujem da moja vještina odgovara načinu fudbala koji se igra tamo.”

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Miazga koji ima 20 godina je imao manje od godinu dana da radi na svom sadašnjem ugovoru sa Red Bullsima, a obzirom na njegovu želju da se testira u inostranstvu, New York nije imao drugog izbora nego da ga proda, a naravno bolje što su ga prodali sada nego da je otišao kao slobodan igrač na kraju 2016 MLS sezone.

U utorak su mnogi izvještaji govorili da je Miazga na prodaju i da će otići u neobjavljeni tim Premiershipa. Daily Mail je izvjestio da je naknada za transfer oko 5 miliona dolara.

Miazga je svoj reprezentativni debi u novembru prošle godine odigrao u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv St. Vincent i Grenadines.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!