NaslovnicaVijestiČELNICI BARCELONE LJUTI: Gerard Pique naljutio čelnike svog kluba zbog umiješanosti u...

ČELNICI BARCELONE LJUTI: Gerard Pique naljutio čelnike svog kluba zbog umiješanosti u odluku Antoinea Griezmanna!

Jedna od najvećih transfer saga nedavno je završena, nakon što je zvijezda Atletico Madrida Antoine Griezmann potvrdila da ostaje u madridskom klubu. Francuski napadač je trenutno u Rusiji na Svjetskom prvenstvu, gdje je postigao gol iz penala u pobjedi na prvoj utakmici protiv Australije, na kojoj je njegov tim slavio rezultatom 2-1.

Pique naljutio čelnike Barcelone

Nakon dugo vremena držanja navijača Atletico Madrida i Barcelone u neizvjesnosti, on je konačno prije par dana objavio zanimljiv video pod nazivom ‘Odluka’, u kojem je otkrio kako će karijeru nastaviti na Wanda Metropolitano stadionu. Pored toga, jučer je iz kluba potvrđeno kako je stavio potpis na novi ugovor, koji traje do 2023. godine.

[su_poker]

Nakon ove odluke, čelnike Barcelone je razljutila umješanost jednog od njihovih najboljih igrača Gerarda Piquea u cijelu ovu situaciju. Naime, defanzivac Blaugrane je znao za Griezmannovu odluku, s obzirom da je njegova firma Kosmos  proizvela taj dokumentarac u kojem je napadač otkrio kako ostaje u Atleticu. Kako navodi Daily Mail, potpredsjednik Barce Jordi Mestre je optužio španjolskog reprezentativca za stvaranje loše atmosfere na Camp Nouu.

On je rekao: “Poštujemo Griezmannovu odluku o produženju ugovora sa Atletico Madridom kao što poštujemo odluku bilo kojeg igrača. Osjećam se loše i žao nam je što su naši članovi razočarani zbog te odluke. Piqeovo učešće u svemu tome nas je sve iznenadilo i izazvalo lošu atmosferu među navijačima Barcelone. Razgovarat ćemo s njim i sa Umtitijem, i nećemo davati nikakvu javnu izjavu povodom toga.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!