NaslovnicaVijestiČelnici Reala priznali grešku: Kraljevski klub vraća svog bivšeg igrača

Čelnici Reala priznali grešku: Kraljevski klub vraća svog bivšeg igrača

Čelnici Reala priznali grešku prodaje jednog od najboljih igrača današnjice. Španski mediji objavili su informaciju da čelnici Real Madrida namjeravaju vratiti Mesuta Özila. Özil je napravio fantastičan potez prelaskom u Englesku i ove sezone od njega najviše zavisi igra Arsenala, a toga su svjesni i čelnici Real Madrida koji će učiniti sve da ponovo zaigra na Santiago Bernabeu.

Čelnici Reala priznali grešku

Kako se navodi, sve će zavisiti od toga hoće li James Rodriguez biti prodan u januarskom prijelaznom roku i u ovom trenutku su najglasnije špekulacije da bi mogao preseliti u londonski Chelsea.

Podsjećamo, Özil je tokom svoje dosadašnje karijere imao priliku igrati za Real Madrid od 2010. do 2013. godine, a ove sezone je u engleskom Premiershipu postigao dva gola i upisao 12 asistencija.

Mesut Özil (Gelsenkirchen, 15. listopada 1988.) je njemački nogometaš i reprezentativac turskog porijekla. Trenutnačno nastupa za londonski Arsenal FC, gdje je prešao izReal Madrida.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Godine 2005., postao je član omladinske momčadi Schalkea. Igrao je u veznom redu i nosio broj 17, a prve nastupe zabilježio je kao zamjena za ozlijeđenog Lincolna uLigapokalu u utakmicama protiv Bayer Leverkusena i Bayern Münchena. Iako je opisivan kao veliki talent, Özil se nije dopao vodstvu kluba te je prešao u Werder Bremen u siječnju 2008.

U siječanju 2008., Özil prelazi u SV Werder Bremen potpisujući ugovor koji ga obvezuje do 2011. godine. Za Werder je odigrao 71 ligašku utakmicu i postigao 13 pogodaka, ali nije osvojio nijedno prvenstvo. Doduše, s Werderom je osvojio jedan nacionalni kup i igrao u finalu UEFA Kupa, gdje su izgubili od Šahtara. Nastupi u njemačkoj izazvali su interes klubova kao što su Arsenal, Barcelona i Manchester United, ali je najkonkretniji bio Real Madrid, za kojeg Özil potpisuje 2010. godine.

U srpnju 2010, Özil je potpisao za Real Madrid. U dvije sezone, Özil je sakupio 71 ligaški nastup uz 10 pogodaka, a osvojio je jedan nacionalni kup i prvenstvo, igravši i u polufinalu Lige prvaka, gdje je postigao pogodak u porazu svoje momčadi 2:1 od Bayern Münchena.

Dana 2. rujna 2013., Özil je postpisao za londonski Arsenal FC za rekordan iznos.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!