NaslovnicaVijestiCenk Tosun stiže u veliki engleski klub!

Cenk Tosun stiže u veliki engleski klub!

Jedan od najboljih igrača u Turskoj uskoro bi trebao potpisati za Everton. Riječ je o napadaču Besiktasa – Cenku Tosunu koji uskoro bi mogao potpisati za Everton u transferu teškom 30 milijuna eura. Engleski mediji pišu kako je taj transfer gotova stvar, no mediji u Tursku ne pozdravljaju taj potez Besiktasa s obzirom da je klub sjajan u Ligi prvaka, a za 2 mjeseca igraju protiv Bayern Munchena.

26-ogodišnji igrač Besiktasa ove je sezone bio jedna od glavnih zvijezda grupne faze Lige prvaka gdje je Besiktas završio prvoplasirani u grupi s Portom, Red Bull Leipzigom i Monacom. Tosun je u grupnoj fazi zabio 4 gola te 2 asistirao.

U prvenstvu Besiktas ne stoji baš najbolje. Nakon 17 odigranih kola Besiktas ima tek 30 bodova te se nalazi na 4. poziciji, 6 bodova iza prvoplasiranog Basaksehira. Pitanje je zašto bi Besiktas u ovakvoj poziciji prodavao svog glavnog napadača?

[su_bonus]

Besiktas je ovaj tjedan potpisao Domagoja Vidu koji se pridružio svom stoperskom partneru iz reprezentacije, Mateju Mitroviću, a prema pisanju medija iz Španjolske Besiktas bi uskoro mogao potpisati i veliku tursku zvijezdu – Ardu Turana koji je karijeru krenuo u Besiktasovom rivalu – Galatasarayju. Možda upravo u tom leži razlog prodaje Tosuna.

Everton daje 30 milijuna eura!

Klub iz Liverpola nakon 20 odigranih kola ima tek 24 zabijena pogotka te se nalazi na devetoj poziciji Premier lige, iza Leicestera i Burnleya. Najbolji strijelac je Wayne Rooney koji je ove sezone zabio 10 golova, a drugi strijelac Evertona u Premier ligi je Oumar Niasse koji je zabio pet golova. Dakle, njih dvojica su zabili 15 od ukupno 24 gola.

Ovo ljeto klub je napustio Romelu Lukaku za 85 milijuna eura, a Everton je za 50 milijuna eura doveo Gylfija Sigurdssona koji i nije baš opravdao očekivanja. Ove sezone zabio je tek 4 gola te upisao 4 asistencije. Lukaku je prošle sezone bio glavni igrač Evertona, imao je nevjerojatnu sezonu u kojoj je zabio 26 golova te ih 7 asistirao.

[su_live_koeficijenti_v2]

Everton je besplatno doveo Waynea Rooneya koji je karijeru i krenuo u klubu iz Liverpoola, no bez obzira što je 32-ogodišnji Rooney prvo ime Evertona ove polusezone to nije dovoljno. Evertonu hitno treba napadač i čini se kako su ga pronašli u Istanbulu.

Navodno bi transfer Cenka Tosuna trebao biti služben u idućih nekoliko dana, a vrijednost transfera bit će oko 30 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!