NaslovnicaVijestiCesc Fabregas otkrio kako Chelsea planira da zaustavi Lionel Messija

Cesc Fabregas otkrio kako Chelsea planira da zaustavi Lionel Messija

Chelsea će se suočiti sa Barcelonom na Nou Campu u srijedu, gdje će se boriti za mjesto u četvrtfinalu Lige prvaka. Chelseajev veznjak Cesc Fabregas je izjavio da ni ona sam ne zna da li će slaviti.

Cesc Fabregas otkrio

Po drugi put u svojoj karijeri, Španjolac se vraća na Camp Nou da igra protiv svog bivšeg kluba. On je protiv Barcelone igrao sa Arsenalom na istoj pozornici Lige prvaka tijekom sezone 2010/11 i bio je kriv za prvi gol te noći, jer je izgubio loptu u opasnom području i tako dopustio Andres Iniesti da uposli Lionel Messija koji je izjednačio ukupni rezultat.

30-godišnjak će izgleda ponovo startati u prvoj postavi protiv svog bivšeg kluba u drugoj utakmici ovog tjedna i razgovarao je o izgledima postizanja gola.

“Ja sam motiviran, imam dobar osjećaj”, rekao je Fabregas za Marcu. “Nemam ništa protiv igranja protiv svoje bivše momčadi, protiv mojih prijatelja. Kao što sam rekao, stvarno sam motiviran, želim na nitko ne sumnja u to da želim dati sve od sebe za moj trenutni klub.”

[su_champions_league]

“Moj povratak u Barcelonu nije važan. Utakmica između Chelseaja i Barcelone je sve što je bitno. Ne znam hoću li proslaviti gol protiv svoje bivše momčadi. To je osjećaj koji imate u određenom trenutku, ne možete se odlučiti prije.”

“Ne mogu reći da neću slaviti gol, ali nikada ne znate što će se dogoditi.”

Unatoč tome što je propustio pobjedu Barce protiv Malage od 2-0 za vikend, Messi je sigurno najbolji igrač na svijetu i trebao bi se vratiti u početnu postavu kada u posjetu dođe klub iz zapadnog Londona, a Fabregas, koji je vrlo blizak prijatelj sa Messijem priznaje da će biti teško zaustaviti mađioničara.

[su_watch_live_football]

“Messija je teško zaustaviti, ali ćemo učiniti sve što možemo kako bi se on osjećao neugodno i time mu stvoriti probleme,” dodao je.

To je bio gol Messija prošlog mjeseca koji je Barceloni donio remi na Stamford Bridgeu, nakon što je Willian doveo Plavce u vodstvo. Plavci će napredovati u četvrtfinale sa pobjedom u Španjolskoj ili remijem koji će uključivati više golova nego na Stamford Bridgeu. Utakmica će ići na produžetke ukoliko bude 1-1 na Camp Nou.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!