NaslovnicaVijestiCesc Fabregas otkrio zbog čega je tužan u Chelseaju

Cesc Fabregas otkrio zbog čega je tužan u Chelseaju

Španjolski nogometaš u redovima Chelseaja, Cesc Fabregas otkrio je za britanske medije kada je tužan u londondskom klubu. Španjolski internacionalac je bio starter u samo pet ovosezonskih utakmica za Chelsea, što mu predstavlja najveći problem.

Fabregas otkrio

Italijanski stručnjak, Antonio Conte prednost daje Nemanju Matiću i N’Golo Kanteu u sredini trena. Međutim, treba priznati Chelsea nastupa sjajno ove sezone, u odličnoj su formi, a poznato je da tim koji pobjeđuje se ne mijenja, tako isto razmišlja i Antonio Conte.

29-godišnji španjolski nogometaš je u jučerašnjoj utakmici Chelseaja protiv Hull Cityja upisao i asistenciju kada je njegov suigrač Gary Cahill postigao pogodak nakon ubačaja Fabregasa.

Prvi pogodak postigao je Diego Costa u sedmoj minuti nadoknade prvog poluvremena.

“Ja igram nogomet da pobjeđujem i uživam. Kada ne igram tužan sam i ne uživam u nogometu, ali to se dešava zato što tim igra odlično i bez mene. Noogmet je moj život, on mi predstavlja sve.”, rekao je Fabregas koji je prije Chelseaja nastupao Arsenal za zvanični sajt ‘Bluesa’.

“Kada god dobijem priliku na terenu, dajem sve od sebe. U jučerašnjoj utakmici je sve bilo super, tako treba da nastavim i da dokazujem treneru da treba da igram u prvoj postavi.”, rekao je Fabregas.

Chelsea nakon 22. kompletirana kola nalazi se na prvom mjestu Premiershipa sa 55 bodova, osam bodova više od drugoplasiranog Arsenala, a sljedeću utakmicu gostuju Liverpoolu u derbiju kola na Anfieldu.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!