NaslovnicaVijestiEd Woodward otkrio koje igrače će Manchester United dovoditi na ljetnom prijelaznom...

Ed Woodward otkrio koje igrače će Manchester United dovoditi na ljetnom prijelaznom roku!

Šef Manchester Uniteda Ed Woodward je predstavio planove kluba za ljetni prijelazni rok.

Ed Woodward otkrio

Izvršni potpredsjednik Manchester Uniteda inzistirao je da klub ovog ljeta nastavi kupovati ‘iskusne igrače svjetske klase’ nakon silnih troškova u posljednja dva prijelazna roka.

Ole Gunnar Solskjaer je dobio podršku ovog ljeta sa Harry Maguireom i Aaronom Wan-Bissakom koji su se pridružili u velikim transferima.

Portugalski internacionalac Bruno Fernandes je završio transfer vrijedan 46 milijuna funti iz Sportinga prošlog mjeseca.

Očekuje se da će United ovog ljeta trošiti novac na napadačka pojačanja, a Jadon Sancho, Jack Grealish i James Maddison su na njihovom radaru.

Woodward je govorio na konferenciji danas popodne, gdje je potvrdio da planovi Crvenih đavola idu naprijed.

“Ova sezona je bila za obnavljanje, sa mnogim promjenama u momčadi – u smislu igrača koji su otišli ili u smislu oni koji se nalaze na posudbama; novi igrači koje smo doveli u klub; i igrače iz akademije koji su došli u prvi tim”, rekao je Woodward.

“Ovaj proces će se nastaviti dok sprovodimo naš plan i našu nogometnu viziju pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera i njegovim trenerskim osobljem.”

„Unatoč tome što smo u siječnju u medijima bili povezani sa 111 igrača, naše dovođenje samo jednog od njih – Bruno Fernandes – važan je korak u tom smjeru, pokazujući našu predanost u dovođenju iskusnih pojačanja svjetske klase u uzbudljiv tim koji je pun naših igrača iz akademije.”

“Poduzećemo isti planirani, disciplinirani pristup sljedeće ljeto.”

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!