NaslovnicaVijestiČetiri velika problema sa kojima će se Antonio Conte susresti u Chelseaju...

Četiri velika problema sa kojima će se Antonio Conte susresti u Chelseaju sljedeće sezone

Četiri velika problema sa kojima će se Antonio Conte susresti u Chelseaju sljedeće sezone. Chelsea je mjesecima izgledao kao prvak Premier lige i konačno su osigurali naslov prošlog tjedna s dvije utakmice ostale do kraja.

Četiri velika problema

S druge strane, Antonio Conte je gazio sve na svom putu i pobjegao je sedam bodova od drugog Tottenhama.

Plavci su imali niz od 13 pobjeda, što ih je lansiralo na vrh i Spursi su jedina ekipa koja može tvrditi da ih je stavila pod bilo kakav pritisak nakon što su tijekom travnja stigli na četiri boda razlike.

Takva udobna utrka i pobjeda za naslov se nije mogla predvidjeti nakon što je Chelsea izgbuio od Liverpoola i Arsenala u rujnu, a Conte je bio pod pritiskom nakon samo nekoliko mjeseci.

[su_euro_soccer_bonus]

No, njegovo prebacivanje na 3-4-3 formaciju učinilo je čudesne stvari, a Manchester City i Manchester United su 18 i 25 bodova iza njih. Ali sljedeća sezona može biti vrlo drugačija.

Pep Guardiola i Jose Mourinho će još jedom da se bore i igraju veliku ulogu i bit će vrlo zanimljivo.

Zbog toga Gary Neville vjeruje kako će ova dva kluba iz Manchestera sljedeće sezone predstavljati najveću prijetnju Chelseaju!

Neville je nabrojao četiri problema sa kojim će se suočavati Conte u Chelseaju sljedeće sezone sa Cityjem i Unitedom koji su dio tog problema.

[su_bet365__1m_spectacular]

“Posljednji izazov je da će imati dva kluba iz Manchestera koji će potrošiti 300-400 milijuna funti između, koji su ozlijeđeni i koji su pod velikim pritiskom sljedeće sezone,” rekao je.

“A ako je isporuče, bit će to veliki problem. Dakle postoje četiri velika problema za Antonio Contea i siguran sam da već razmišlja o njima.”

Dakle, koja su to ostala tri problema sa kojim bi se Chelsea mogao suočiti u sljedećoj sezoni.

Također pročitajte: Arsenal doveo svoje prvo ljetno pojačanje: Petogodišnji ugovor već potpisan, sve je riješeno!

Prvo, Neville misli da bi fizikalnost od europskih obveza mogla predstavljati potencijalni problem.

“Prvi izazov je fizički”, rekao je.

“Nevjerojatno je velika prednost kada igrate manje nogometa, imate više vremena za pripremu, više za oporavak i velika prednost protiv momčadi koje igraju u Ligi prvaka i Europskoj ligi.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!