NaslovnicaVijestiChapecoense dovodi 20 novih igrača

Chapecoense dovodi 20 novih igrača

Brazilski klub Chapecoense će u ovom prelaznom roku angažirati 20 novih igrača, poslije avionske nesreće u kojoj je stradao gotovo čitav tim.

igrača

Nakon avionske nesreće u kojoj je stradalo 19 igrača i stručni stožer, brazilski klub je priopćio da će uložiti maksimum napora da ponovo oformi tim koji će se ravnopravno boriti s ostalim klubovima za što bolji plasman u Ligi.

Iz Chapecoensea su najavili da će dovesti 20 novih nogometaša, pošto su ostali bez 19 igrača i članova stručnog stožera u padu aviona na putu ka Medellinu i prvoj utakmici finala Copa Sudamericana protiv Atletico Nacionala.

Chapecoenseu je dodijeljen trofej Copa Sudamericana, od strane južnoameričke kontinentalne nogometne organizacije CONMEBOL, a na inicijativu njihovog protivnika, kolumbijskog Atletico Nacionala.

“Oslanjaćemo se mnogo igrača sa pozajmicama. Želimo da donesemo kvalitet, da budemo brzi i ekonomični. Mnogi klubovi žele da nam pomognu”, rekao je direktor kluba Rui Costa.

Poruke podrške i solidarnosti su poslali mnogi klubovi i nogometaši, među kojima su bili Juan Roman Riquelme, Ronaldinho i Eidur Gudjohnsen koji su izrazili želju da igraju za brazilski tim.

Međutim, prvi čovjek kluba Ivan Tozzo je decidirano odbio takvu mogućnost, te istakao da će se osloniti isključivo na posudbe i sopstvene snage.

Pad aviona preživjeli su štoper Neto i obrambeni Alan Ruschel, čelnici očekuju njih dvojicu u sastavu za novu sezonu, za razliku od golmana Jacksona Folmana, kome je amputirana noga.

Chapecoense novu sezonu kreće 26. siječnja, utakmicom protiv Joinvillea na svom terenu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!