NaslovnicaVijestiChapecoense neće dovoditi poznate igrače

Chapecoense neće dovoditi poznate igrače

Predsjednik Chapecoensea, Ivan Tozzo, zahvalio se poznatim igračima na ponudi da zaigraju za njegov klub, ali ističe da neće dovoditi poznate igrače.

igrače

Tragedija koja se dogodila u Kolumbiji je odnijela 71 život, a pad aviona nije preživjelo 19 nogometaša Chapecoensea. Poruke podrške i solidarnosti su poslali mnogi klubovi i nogometaši, među kojima su bili Juan Roman Riquelme, Ronaldinho i Eidur Gudjohnsen koji su izrazili želju da igraju za brazilski tim.

Međutim, prvi čovjek kluba Ivan Tozzo je u razgovoru za Marcu demantirao takvu mogućnost.

“Isključujemo mogućnost dolaska poznatih nogometaša, jer mi nikada nismo imali takve igrače u našoj instituciji. Svi znaju da smo mi veoma skroman klub i da ne bismo imali dovoljno sredstava da platimo igrače takvog kalibra. Naravno, želim im se zahvaliti što žele da nam pomognu i što imaju iskrene namjere. Ipak, mi ćemo pokušati dovedemo mlade igrače iz druge divizije ili one koje su prvoligaši otpustili”, kaže Tozzo.

Nogometni savez Brazila je, uz suglasnost ostalih klubova, predložio da Chapecoense naredne tri godine ne ispadne iz lige, bez obzira na rezultate, ali ni to nisu prihvatili.

“Želimo da igramo po istim pravilima kao i svi, zato smo odbili taj prijedlog. Natjecaćemo se kao inače, ne želimo poklone ili usluge. Želimo da se vratimo tamo gdje smo bili s istim resursima kao ostali timovi. Moramo nastaviti dalje, bez izdvajanja.”

Brazilski klubovi su nudili Chapecoenseu svoje igrače na posudbu.

“Zahvalni smo im na dobroj volji i želji da pomognu klubu, ali mi imamo određen profil i određen način na koji radimo i zato ćemo naći igrače koji odgovaraju našoj finansijskoj situaciji. Razgovaramo već sa pojedinim agentima i vidjet ćemo tko će doći”, zaključio je Ivan Tozzo.

Chapecoense će prvi službeni meč igrati 25. siječnja protiv Joinvillea, a tim će voditi novi trener Wagner Mancini.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!