NaslovnicaVijesti"Chelsea će pokušati spasiti sezonu u Ligi prvaka."

“Chelsea će pokušati spasiti sezonu u Ligi prvaka.”

Veznjak PSG-a Marco Verratti tvrdi kako će Chelsea pokušati spasiti svoju sezonu u Ligi prvaka. PSG i Chelsea igraju večeras od 20:45h.

Chelsea će pokušati spasiti

“Chelsea će pokušati spasiti svoju sezonu. Chelsea ima odlične igrače, ali oni nisu omiljeni klub u Engleskoj”, kazao je Verrati.

“Mi smo očekivali ovu utakmicu dugo vremena. Sutrašnja utakmica će biti ključna. Iako se igra u dva susreta, sutra će biti veoma važno.”

“Skupili smo dosta samopouzdanja u našim posljednjim rezultatima, tako da smo spremni za ovu utakmicu u pozitivnohm zamahu.”

“Evidento je da je teško osvojiti Ligu prvaka, ali većina nas igra zajedno već dvije ili tri sezone u Ligi prvaka, tako da se poznajemo dobro, a isto vrijedi i za trenera.”

“Naravano da smo ambiciozni, ali ne razmišljamo o polufinalu ili nečemu drugome, već samo o toj utakmici protiv Chelseaja”, završio je Marco Verrati!

Na ovu utakmicu osvnruo se i trener Chelseaja Guus Hiddink, koji smatra da PSG nije veliki klub!

“Slažem se da su šanse 50:50. PSG gradi veliku momčad, oni su dominantni u francuskom prvenstvu. Da bi postali veliki klub, moraju osvojiti Ligu prvaka, a njima je to naravno u cilju”, kazao je trener Chelseaja Guus Hiddink na konferenciji za medije, pa nastavio:

“Što se tiče moje momčadi, dosta smo napredovali od decembra, ali bit će veliki test plasirati se u sljedeću rundu, jer je PSG težak protivnik. Rastemo, svi znaju kakva je trenunt asituacija u Chelseaju. Popravljamo se, korak po korak, mi imamo kvalitetne igrače.”

“Ipak, još uvijek nismo na onom mjestu na kojem želimo da budemo, želimo moći nametnuti svoj stil igre, ali iz nas je par utakmica gdje smo nametnuli našu dominantnu igru.”

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!