NaslovnicaVijestiChelsea će poslati 60 miliona eura za Griezmanna

Chelsea će poslati 60 miliona eura za Griezmanna

Chelsea će poslati 60 miliona eura za Antoinea Griezmanna na ljeto, ako Eden Hazard napusti redove Chelseaja i ode u Real Madrid ili PSG.

Chelsea će poslati 60 miliona

24-godišnji Francuz koji igra odlično za Atletico Madid u posljednej dvije sezone je jedan od najtraženijih napadača u Europskom nogometu, a on je bio smatran da će napustiti Atletico Madrida kada su bili suočeni za zabranom transfera..

Griezmann bi mogao postati najskuplji igrač Atletico Madrida u historiji. ako ga Chelsea kupi za 60 miliona eura.

PSG također želi dovesti Francuza kući i napraviti ga glavnim igračem, jer Zlatanu Ibrahimoviću ugovor istiće na ljeto.

Real Madrid i PSG prate kako se odvija karijera Edena Hazarda, Griezmman je klasični napadač, koji igra i krilnog napadača, te zbog toga Chelsea je u njemu vidio zamjenu za Hazarda.

Belgijanac ove sezone igra veoma loše, ali i vuče povrede. Sezone 2014/15 Hazard je proglašen igračem godine u Chelseaju i činilo se da je bio veoma nesretan pod vodstom Josea Mourinha kojeg je prije par sedmica naslijedio Guus Hiddink.

Hazard je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Chelseajm prošle godine, te iz kluba tvrdi kako će on biti njihov glavni igrač u godinama koje dolaze.

Privremeni trener Chelseaja Guus Hiddink se nada se će Chelsea na ljeto odbiti sve velike ponude za Edena Hazarda.

“To nije do mene, već do kluba. Kada Hazard vrati svoj ritam nazad bit će od velike vrijednosti za Chelsea.

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!