NaslovnicaVijestiChelsea diktira aktivnosti Arsenala u ljetnom prijelaznom roku: Uništili im šanse za...

Chelsea diktira aktivnosti Arsenala u ljetnom prijelaznom roku: Uništili im šanse za dovođenje velikog pojačanja

Chelsea diktira aktivnosti Arsenala u ljetnom prijelaznom roku. Uništili im šanse za dovođenje velikog pojačanja. Mora vam biti žao Monaca ovog ljeta. S jedne strane, francuski prvaci su u suštini rudnik zlata, ali s europskim klubovima koji su navalili kupovati njihove zvijezde, mogli bi se suočiti sa masovnim egzodusom.

Chelsea diktira

Na kraju krajeva, ima nekoliko članova njihovog početnog sastava koji nisu povezani sa odlaskom iz kluba.

Ipak, Monaca treba pohvaliti zbog njihove tvrdoglavosti, jer se iskreno drže podalje i nastavljaju odbijati velike transferne ponude. Morate samo pogledati 43 milijuna funti koje je Manchester City platio kako bi dobili Bernarda Silvu.

Baš kao City, Arsenal je također bio u potrazi za najboljim Monacovim igračem. Čini se da Topnici jure za Kylian Mbappeom, ali također se čini da je ta utrka gotova, jer je njihovih 87 milijuna funti odbijeno i teško da će nadmašiti tu ponudu još jednom. To je od početka bio ambiciozan pokušaj, ali jedan od hrabrijih poteza kluba u posljednjim godinama.

[su_bonus]

Sada je Wenger okrenuo pozornost prema Thomasu Lemaru i dok su se znakovi u početku činili obećavajućim, ovaj transfer se pretvorio u ništavilo. Novost dolazi nakon što je Monaco u srijedu odbio ponudu Arsenala od 31 milijun funti.

I dok L’Equipe izvješćuje da će Arsenal jednostavno povećati svoju ponudu, šanse da Monaco prihvati ovu ponudu su i dalje tanke. U stvari, Chelsea je možda razlog zbog kojeg Arsenal ne može dobiti Lemara i Topnici neće biti sretni zbog toga.

Paralelno sa Arsenalovom potragom za Lemarom, Plavci su bili u potrazi za Tiemou Bakayokom. Čini se da je Antonio Conte već završio posao i samo nekoliko dana je od potvrde.

Francuski veznjak je bio podvrgnut licitaciji od 40 milijuna funti što bi moglo značiti da će Nemanja Matić otići. Štoviše, to dokazuje da bi ovaj dogovor mogao ubiti šansu Arsenala da dovede Lemara u svoje redove.

[su_live_koeficijenti]

S obzirom na veliku količinu interesa za igrače Monaca, klub želi zaštiti određene članove svoje momčadi, bez obzira na novac koji se nudi.

Pokazalo se da su šampioni spremni da prodaju ili Lemara ili Bakayokoa, ali ne obojicu, pogotovo ne u istom transfernom roku.

Također pročitajte: Njemačka v Meksiko: Polufinale Kupa konfederacija

Ako je sve ovo istina, što mislimo da jeste, Plavci će uveliko diktirati Wengerove aktivnosti za ostatak prijelaznog roka. Ovo dodaje još veću mržnju i rivalstvo između ova dva kluba.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!