NaslovnicaVijestiChelsea dogovorio transfer Monacovog 'čuda od djeteta'

Chelsea dogovorio transfer Monacovog ‘čuda od djeteta’

Chelsea dogovorio transfer Monacovog ‘čuda od djeteta’. Kada je u pitanju španjolski nogomet – ili bilo koji nogomet – Guillem Balague se dokazao kao pouzdan izvor više puta.

Chelsea dogovorio

Dakle, kada La Ligaški stručnjaci pričaju o potencijalnim transferima, to je uvijek vrijedno slušanja.

Čak i ako, ovom prigodom, to nema nikakve veze sa španjolskim nogometom. Novinar iz Sky Sportsa je na svom Twitteru podijelio vrlo uzbudljive vijesti za navijače Chelseaja – oni vode u utrci za potpisivanje jednog Monacovog ‘čuda od djeteta’.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

No, kojeg? Francuska ekipa zaista ima toliko posebnih talenata da Chelsea ne može pogriješiti u dovođenju bilo kojeg.

Je li to Monacov dragulj, Kylian Mbappe? Impresivni lijevi bek Benjamin Mendy? Ili možda Djibril Sibide?

U stvari, nije nijedan od navedenih. Riječ je o veznom razaraču Tiemou Bakayokou.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Kao što možete vidjeti iz Balagueovog tweeta ispod, klub je dogovorio sve uvjete sa mladićem, a sada moraju samo dogovoriti naknadu sa Monacom. Po svemu sudeći, njihova ponuda je najveća, čim su prvi u utrci za njega.

Tweet zaista nema smisla na nekim razinama. Kao prvo, kako je Chelsea pregovarao sa igračem, ako nisu dogovorili cijenu sa Monacom? Jedino ako im je Monaco to dopustio, ali zašto? Oni su u četvrtfinalu Lige prvaka i jure ka osvajanju naslova u Ligi 1.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!