NaslovnicaVijestiCHELSEA DOVODI KAPITALCA jer u Londonu nisu zadovoljni Moratom!

CHELSEA DOVODI KAPITALCA jer u Londonu nisu zadovoljni Moratom!

U Londonu nisu zadovoljni ovosezonskim učinkom Morate. Naime, Alvaro Morata ovo je ljeto u Chelsea stigao iz Real Madrida gdje nije bio zadovoljan minutažom. Chelsea ga je skupo platio, čak 66 milijuna eura, a ukupna cijena transfera mogla bi i do 75 milijuna što on na terenu nije opravdao. Chelsea dovodi zamjenu jer nema strpljenja.

Alvaro Morata ove je sezone odigrao 31 utakmicu u Premier ligi gdje je postigao tek 11 golova i upisao 6 asistencija. U Ligi prvaka učinak mu je mizeran, jedan gol – nula asistencija! Zinedine Zidane nije mu davao previše prilike u velikim utakmicama i zato je sreću potražio u Engleskoj, no očito ju nije pronašao pa bi se sada mogao vratiti u Juventus.

Chelsea igra specifičan nogomet, njihov nogometni sistem je takav da se brane imaju 5 obrambenih igrača, 2 veznjaka i tri napadača što znači da taj prednji trojac mora dominirati. Uglavnom je Hazard taj koji radi prevagu, ali on uz sebe mora imati world-class napadača koji će zabijati preko 20 golova po sezoni, očito kako Morata to nije.

[su_champions_league_final]

Kako pišu mediji u Italiji i Engleskoj, Alvaro Morata ponuđen je Juventusu, a činjenica da nije pozvan na Svjetsko prvenstvo dodatno mu ruši cijenu. Chelsea je u potrazi za kapitalcem, za igračem koji će im osigurati 20 ili 30 golova po sezoni, a imena koja se spominju su Gonzalo Higuain, Robert Lewandowski i Mauro Icardi. 

Gonzalo Higuain dokazana je klasa, dokazao je to za vrijeme igranja u Real Madridu, još je uvjerljivi bio u Napulju, a da je rođeni pobjednik i da se može uklopiti u svaku ekipu pokazao je i u Juventusu. Moguće je da će novi trener Chelseaja biti Maurizio Sarri pod kojim je ‘Pipita’ igrao najbolji nogomet svoje karijere.

[su_champions_league_final]

Druga opcija je Robert Lewandowski koji navodno želi napustiti redove Bayern Munchena, želja mu je ići u Real Madrid, ali Real nije spreman odvojiti 80+ milijuna eura za igrača od 29 godina. Sviđa mu se i ideja igranja u Premier ligi, najatraktivnijoj ligi svijeta gdje će utrka za najboljeg napadača biti uzbuljivija nego u Bundesligi.

Treća opcija je Mauro Icardi, kapetan Intera koji u svojoj karijeri još nikada nije osvojio trofej i čini se da će biti primoran napustiti Inter ukoliko misli svoju vrhunsku karijeru okruniti trofejima. No, s druge strane Icardi je kapetan momčadi koja je na težak način izborila Ligu prvaka i vjerojatno će ostati još barem sezonu da vodi momčad u prvoj Ligi prvaka za Inter nakon dugo vremena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!