NaslovnicaVijestiCHELSEA DOVODI POJAČANJE OD 70 MILIJUNA FUNTI: On bi bio idealan za...

CHELSEA DOVODI POJAČANJE OD 70 MILIJUNA FUNTI: On bi bio idealan za ekipu Maurizio Sarrija!

Chelsea dovodi pojačanje od 70 milijuna funti. On bi bio idealan za ekipu Maurizio Sarrija! Iako je Chelsea do sada najviše impresionirao u obrani ove sezone, Maurizio Sarri navodno želi da dovede braniča Intera i transfer metu Manchester Uniteda Milana Skriniara kako bi ojačao svoju obranu.

CHELSEA DOVODI POJAČANJE

Plavci se trenutno nalaze na trećem mjestu Premier lige i primili su osam golova u prvih 12 utakmica, a Sarri je do sada koristio Davida Luiza i Antonio Rudigera u srcu svoje obrane.

Imajući to na umu, izgleda prilično očigledno tkome više treba obrambenog pojačanja, ali sa Luizom i Gary Cahilom koji nisu ništa mlađi i sa njihovim ugovorima koji istječu, Chelsea će možda morati dovesti nekoga u tom području prije ili kasnije.

Prema The Sunu, oni će pokušati da dovedu Skriniara koji je ocijenjen na 70 milijuna funti, a United je također rekao da je zainteresiran za dovođenje 23-godišnjaka iz Intera.

Slovački reprezentativac se prošle godine pridružio Nerazzurrima i bio je glavna karika u pomaganju timu da se vrati u Ligu prvaka.

Nakon što je ove sezone nastavio impresionirati, njegova cijena je nastavila rasti, jer je pokazao sposobnost dodavanje stvarne solidnosti u obrani, a istodobno nudi smirenost i dobru raspodjelu u obrani.

S druge strane, on bi mogao biti idealno pojačanje za Sarrija posebno, s obzirom na preferirani stil igre talijanskog taktičara sa njegovim posjedom lopte i stoga ostaje da se vidi da li će Chelsea uspjeti da ga dovede ili će to pak biti Manchester United koji će osvojiti njegov potpis.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!