NaslovnicaVijestiCHELSEA DOGOVORIO TRANSFER: Na Stamford Bridge stiže zvijezda iz Real Madrida za...

CHELSEA DOGOVORIO TRANSFER: Na Stamford Bridge stiže zvijezda iz Real Madrida za 72 milijuna funti!

Chelsea dogovorio transfer. Na Stamford Bridge stiže zvijezda iz Real Madrida za 72 milijuna funti! Danas smo saznali za vrlo uzbudljive vijesti koje se tiču Chelseaja, a dolaze iz Španjolske, gdje se tvrdi da bi Iscov dolazak na Stamford Bridge iz Real Madrida mogao biti zapečaćen za nekoliko dana.

Chelsea dogovorio transfer

To bi moglo biti izvrsno potpisavnje za Plavce ako ga uspiju dovesti, sa Don Balonom koji tvrdi da je Chelsea napravio ponudu i daje Real Madridov predsjednik Florentino Perez vjerojatno spreman da je uskoro i prihvati.

U izvješću se navodi kako Chelsea može potpisati Isca za 72.3 milijuna funti, te da će to biti paralelno sa još dva potencijalna dogovora između klubova.

Don Balon povezuje Eden Hazarda sa Real Madridom, a budućnost Matea Kovačića i dalje ostaje u zraku, budući da je Hrvat na posudbi iz Real madrida u Chelseaju i trenutno nije jasno hoće li ostati u zapadnom Londonu u trajnom dogovoru.

Isco bi mogao zamijeniti oba igrača ukoliko bi napustio klub, sa španjolskim internacionalacom koji je sposoban igrati na kreativnim veznjačkim ulogama.

26-godišnjak nije imao značajnu ulogu za Los Blancose ove sezone, nakon što je posebno zanemaren od strane Santiago Solarija.

To bi mogao biti dobar posao za Chelsea ako iskoriste situaciju, sa Iscom koji izgleda idealan za stil nogometa kojeg gaji Maurizio Sarri.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!