NaslovnicaVijestiChelsea dovodi veznjaka za 86 miliona eura

Chelsea dovodi veznjaka za 86 miliona eura

Chelsea dovodi veznjaka za 86 miliona eura. Chelsea je ponovo zainteresovan za Paulo Pogbu, navode izvještaji iz Italije. Plavci su bili povezani sa francuskom zvijezdom i tokom ljeta, ali pregovori se nisu ostvarili.

Chelsea dovodi veznjaka za 86 miliona eura

No, Guus Hiddink je ponovo pokucao na vrata Stare dame, navodno je Pogba njegov prioritet za sljedeći prelazni rok, prema pisanju Calciomercato.

Naknada za 22-godišnjaka bi morala biti oko 86 miliona eura ukoliko bi Chelsea htio da dovede bivšeg veznjaka Manchester Uniteda koji ima još tri i pol godine ugovora u Torinu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Međutim, Juan Cuardado je na posudbi iz Chelseaja u Juventusu, što se može iskoristiti za smanjenje cijene ako bi talijanski velikan želio ostaviti ovog igrača u svojim redovima.

Sadašnji prvaci Premiershipa imali su grozan početak sezone i nalaze se na 14 mjestu na tabeli, nevjerovatnih 19 bodova od lidera tabele Arsenala.

Pod vodstvom Hiddinka će vjerovatno biti mnogo promjena pa tako i ova vezana za Pogbu, što se navijači Chelseaja nadaju da će se ostvariti.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!