NaslovnicaVijestiThomas Tuchel u Chelsea dovodi bivšu zvijezdu Barcelone i PSG-a!

Thomas Tuchel u Chelsea dovodi bivšu zvijezdu Barcelone i PSG-a!

Chelsea se navodno ovog mjeseca približava potpisu bivše zvijezde PSG-a i Barcelone. Thomas Tuchel je na tržištu u potrazi za novim talentom nakon dugotrajne ozljede Bena Chilwella.

Odsutan je do kraja sezone, a Marcos Alonso je njegov jedini prepoznatljivi lijevi bek. No, čini se da će menadžer Plavaca zaroniti na tržište kako bi doveo Lucasa Dignea koji će popuniti prazninu koju je ostavio Chilwell, navodi El Nacional.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Igrač Evertona posvađao se sa Rafaelom Benitezom, otvarajući put potencijalnom odlasku sa Goodison Parka.

28-godišnji Digne je redovan u prvoj postavi Evertona otkako je prešao iz Barcelone 2018. godine.

No, izbačen je iz momčadi nakon svađe sa Benitezom. Odigrao je 10 ligaških utakmica prije nego što se sukobio sa svojim menadžerom.

Digne, koji je također uživao u dvogodišnjem boravku u PSG-u, poznat je po kvalitetnim nastupima, pa bi se mogao uklopiti u Tuchelov sastav.

Daljnji izvještaji sugerirali su da je Tuchel želio opozvati Emersona Palmierija sa njegove posudbe u Lyonu.

No, francusku klub je odbio Chelseajev zahtjev.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!