NaslovnicaVijestiChelsea, Real Madrid i Manchester City žele dovesti zvijezdu od 75 milijuna...

Chelsea, Real Madrid i Manchester City žele dovesti zvijezdu od 75 milijuna eura!

Chelsea, Liverpool, Arsenal, Manchester City i Real Madrid su zainteresirani za zvijezdu RB Leipziga Christophera Nkunkua. Njemački klub navodno nema namjeru prodati svog veznjaka za iznos manje od 75 milijuna eura.

Chelsea, Real Madrid

Leipzig je već ranije rekao da će pokušati zadržati svog veznajka i nakon ove sezone, ali veliki je broj zainteresiranih klubova širom Europe. Nkunku, osim pozicije ofanzivnog veznog, pokriva i obje strane veznog reda, dok može igrati kao i drugi napadač ili istureni špic.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, u klubu su svjesni da će Nkunku vjerojatno željeti otići u veći klub, tako da su odredili cijenu koja bi ih zadovoljila. On je ove sezone postigao 22 gola u 33 utakmice uz 13 asistencija u tom periodu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!