NaslovnicaVijestiChelsea i Tottenham se bore za zvijezdu Zenita

Chelsea i Tottenham se bore za zvijezdu Zenita

Chelsea i Tottenham se bore za zvijezdu Zenita. Chelsea i Tottenham su spremni da se bore za potpis Zenitovog veznjaka Axel Witsela, prenose mediji iz Engleske. Witsel se pridružio Zenitu iz Benfice u 2012. godini za 30 miliona funti, ali je odigrao samo 15 utakmica u svim natjecanjima prošle sezone kada je ruski klub osvojio ligu.

Chelsea i Tottenham se bore za zvijezdu Zenita

Posljednji put u ruskoj Premier ligi je igrao 3.decembra, prije zimske pauze koja traje čak tri mjeseca.

26-godišnjak je bio povezan sa prelaskom na Stamford Bridge u ljeto, a Daily Mail tvrdi da je Chelsea i dalje zainteresovan za belgijskog reprezentativca.

Međutim, Plavci će se suočiti sa velikom kokurencijom, Tottenhamom i AC Milanom. Belgijanac je spreman da se takmiči u Ligi prvaka, a ove sezone do sada u tome bi mu mogao najviše odgovarati Tottenham, koji će sigurno imati prednost što se toga tiče.

Mauricio Pochettino je trenutno na četvrtoj poziciji u Premier ligi, dok je Chelsea čak 14. i Plavci bi mogli da propuste Ligu prvaka naredne sezone.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!