NaslovnicaVijestiCHELSEA IMA NOVI PLAN: Evo kako namjeravaju nagovoriti Edena Hazarda da potpiše...

CHELSEA IMA NOVI PLAN: Evo kako namjeravaju nagovoriti Edena Hazarda da potpiše novi ugovor!

Ovaj ljetni prelazni rok nije nimalo lagan za navijače i upravu Chelseaja, koji bi mogli ostati bez nekih od ključnih igrača u naredna dva tjedna.

Chelsea želi zadržati Hazarda

Sa odlaskom iz kluba se povezuju Willian, Thibaut Courtois, kao i glavna zvijezda tima Eden Hazard, za kojeg interes pokazuje španjolski velikan Real Madrid.

[su_bet365_koeficijenti]

27-godišnjak je nakon završetka Svjetskog prvenstva nagovijestio kako bi mogao otići izjavivši: “Nakon ovog Svjetskog prvenstva, možda je trenutak za promjenu u mojoj karijeri. Svi znaju moje osjećaje prema Chelseaju, ali povezujem se sa velikim klubovima. Svi znate moju željenu destinaciju.”

Čelnici londonskom kluba smatraju kako im vrijeme ističe, te su smislili novi plan kako bi zadržali kapitena belgijske reprezentacije na Stamford Bridgeu. Naime, kako navodi Evening Standard, spremni su iskoristiti interes Paris Saint-Germaina za N’Gola Kantea, te mu ponuditi novi ugovor vrijedan 290000 funti tjedno.

[su_bingo]

Vjeruje se kako je veznjak spreman prihvatiti tu ponudu, te u Chelseaju smatraju kako bi ovime poslali jasnu poruku Hazardu, kojem će također nakon toga ponuditi novi ugovor i platu od oko 300000 funti tjedno. ‘Plavci’ su mišljenja kako će ostanak Kantea dati Hazardu do znanja da klub ima ambiciju da se bori za najveće trofeje u narednih nekoliko sezona, te ga tako nagovoriti da pristane na potpis novog ugovora.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!