NaslovnicaVijestiCHELSEA I MILAN POSLALI PONUDE: Gonzalo Higuain konačno odlučio gdje želi nastaviti...

CHELSEA I MILAN POSLALI PONUDE: Gonzalo Higuain konačno odlučio gdje želi nastaviti karijeru!

Prema pisanju talijanskih medija, napadač Juventusa Gonzalo Higuain navodno će odbiti ponudu AC Milana, te se odlučiti za odlazak u Chelsea.

Higuain odlazi u Chelsea

Zvijezda ‘Stare dame’ se povezuje sa odlaskom otkako je u klub stigao Cristiano Ronaldo, a čelnici Juvea su ga spremni pustiti za oko 60 miliona eura.

[su_bet365_koeficijenti]

Ranije ovog tjedna pojavile su se i informacije kako bi ga Bianconeri mogli poslati i na posudbu u redove velikog rivala AC Milana, ali izgleda kako od toga neće biti ništa. Naime, novine La Stampa danas pišu kako 30-godišnjak nije zadovoljan ponudom Milana, te bi preferirao odlazak u Chelsea, gdje bi ponovo surađivao sa bivšim trenerom Napolija Maurizijem Sarrijem.

Pod njegovim vodstvom, Higuain je oborio rekord Serije A postigavši 36 golova u sezoni 2015/16. U izvješću stoji kako argentinski napadač od londonskog kluba zahtijeva platu od oko 135 tisuća funti tjedno.

[su_poker]

Nakon sinoćnje pripremne utakmice protiv Intera, na pitanje novinara o mogućem dolasku Higuaina na Stamford Bridge, Sarri je rekao: “Još uvijek čekam povratak Morate u formu. Na prvoj utakmici protiv Pert Gloryja nije igrao jako dobro. Međutim, večeras se jako popravio, pogotovo u prvih 30 minuta. Zadovoljan sam i uvjeren kako ima budućnost u klubu.”

Alvaro Morata iza sebe ima jako lošu debitantsku sezonu u dresu Chelseaja. Na ukupno 48 utakmica u svim takmičenjima postigao je razočaravajućih 15 golova i podijelio šest asistencija. S druge strane, Higuain je u dresu ‘Stare dame’ na ukupno 50 utakmica postigao 23 gola i podijelio osam asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!