“Chelsea može osvojiti Premeirship.”

Jose Mourinho je u stanju da Chelsea dovede do title Premeirshipa ove sezone, rekao je bivši igrač Chelseaja – Joe Cole.

Chelsea može osvojiti

Joe Cole kaže da prati Chelsea ove sezone i da navija za njih, te vjeruje da najbolji trener na svijetu Jose Mourinho može preokrenuti situaciju u Chelseaju

“Sve je moguće, to je jedan od razloga zašto gledamo nogomet. Ne možete ih odpisati tek tako. Momčad koju Chelsea ima može pobijediti svakog od sada pa do kraja sezone”, rekao je Joe Cole, pa nastavio:

“Ne kažem da će se to dogoditi, ali to je nogomet. Bit će veoma zanimljivo u narednih nekoliko sedmica. Navijači Chelseaja nisu okrenuli leđa Jose Mourinho i Romanu Abramoviču!”

“Jose Mourinho je uljepšavao različite lige. Chelsea je napravio korak naprijed sa Mourinhom. Mislim da niko ne može oboriti rekorde Josea i siguran sam da će samo on uspjeti oboriti svoj rekord, opet.”

“Kada ekipa ne ostvaruje dobre rezultate, to je onda obično skup više stvari. Ako imate kvalitetne igrače, oni su onda prvaci. Momčad Chelseaja je jaka i mislim da će se stvari okrenuti u njihovu korist.”

Joe Cole je u Chelseaju igrao od 2003. do 2013., a trenutno se nalazi na posudbu u Coventryu, a tu je stigao iz Aston Ville.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Oznake: