NaslovnicaVijestiChelsea troši 150 milijuna funti na dva nova pojačanja!

Chelsea troši 150 milijuna funti na dva nova pojačanja!

Chelsea je pronašao prilično ambiciozne transfer ciljeve nakon snažnog početka ljeta. Prema pisanju Daily Mirrora, Plavci sada potencijalno dovode vratara Atletico Madrida Jana Oblaka, dok nastavljaju i sa potjerom za bekom Leicestera Benom Chilwellom.

Chelsea troši 150 milijuna

Don Balon tvrdi da bi Chelsea vjerojatno ponudio oko 90 milijuna funti plus Kepu za Oblaka, a to bi sigurno bio dobar posao za klub koji će na toj poziciji imati jednog od najboljih igrača svijeta.

Kako navodi Mirror, Oblakova otpusna klauzula u Atleticu iznosi oko 120 milijuna funti, pa bi Chelseaju dobro došlo da ga dovije za manje od toga.

Chilwell je, u međuvremenu, ranije također bio povezan sa Chelseajem od strane Guardiana, koji je izvijestio da bi mogao koštati oko 60 milijuna funti.

Ako Chelsea može dovesti Oblaka i Chilwella za kombiniranih 150 milijuna funti, dodajte i već potrošenih 83 milijuna funti na Tima Wernera i Hakima Ziyecha, što će ih ukupno koštati 233 milijuna funti ovog ljeta.

To bi pokazalo ozbiljnu ambiciju Plavaca da zatvore jaz za Liverpoolom i Manchester Cityjem sljedeće sezone.

Obrana je područje koje je bilo prilično problematično područje za Franka Lamparda, jer je njegov tim primio već 49 golova u Premier ligi. uključujući osam u posljednje četiri utakmice. To je pozicija koju će morati pojačati do kraja ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!