NaslovnicaVijestiChelsea napravio prvi transfer ovog ljeta: 1. srpnja predstavljaju misteriozno pojačanje

Chelsea napravio prvi transfer ovog ljeta: 1. srpnja predstavljaju misteriozno pojačanje

Chelsea napravio prvi transfer ovog ljeta. 1. srpnja predstavljaju misteriozno pojačanje. Navijačima Chelseaja bi se moglo opristiti ako nemaju noktiju nakon nervoznih događaja posljednjih dana. Ranije ovog tjedna izvješća su dolazila da bi Antonio Conte mogao napustiti Chelsea ili je bio na rubu napuštanja.

Chelsea napravio

Talijanski trener je, kao se navodi, bio frustriran hijerarhijom Chelseaja zbog nedostatka ulaganja na tržištu transfera.

Međutim, Sky Sports je u petak smirio nervozu među navijačima Chelseaja sa vijestima da se očekuje da će Conte ostati sa prvacima Premier lige i u 2017/18 sezoni.

Plavci su navodno uvjerili Contea da ostane predan klubu i vrati se pred sezonu, kako je i planirano, prvog tjedna u srpnju.

Conte je izrazito svjestan potrebe podupiranja svoje momčadi ovog ljeta pred novu sezonu, jer se Chelsea sprema za obranu naslova Premier lige, istovremeno i izazovu u Ligi prvaka.

[su_bonus]

Chelsea se nije natjecao u europskom natjecanju prošle sezone, što je omogućilo Conteu da svaki tjedan uvede gotovo istu startnu liniju. To neće biti moguće sljedeće sezone, pa stoga je potrebno dovesti par novih pojačanja.

Mourinho je imao sličnu zabrinutost nakon što je osvojio naslov Premier lige sa Chelseajem još 2015. godine.

Klub se nije složio sa Mourinhom zbog razine ulaganja potrebnih za momčad tog ljeta, nakon što su tek osvojili naslov lige – ali sve se to dogodilo tijekom prve polovice sezone 2015/16, zatim je portugalski stručnjak dobio otkaz prije Božića.

Možete razumjeti zašto Conte neće biti smiren dok ne dobije igrače koje želi.

Gotovo mjesec dana od završetka sezone, a Chelsea je sada, kako Evening Standard navodi, osigurao svoj prvi ljetni potpis.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Tajno pojačanje” neće biti objavljeno do 1. srpnja – ali Evening Standard vjeruje da zna kojeg igrača je Chelsea potpisao.

Oni su bili povezani sa napadačem Evertona, Romelu Lukakuom i obrambenim veznjakom AS Monaca, Tiemoueom Bakayokom, ali njihovo prvo pojačanje prema izvještajima nije tako glamurozan.

Razumije se da je prvi igrač kojeg su prvaci doveli i kojeg će predstaviti ovog ljeta, argentinski vratar Willy Caballero.

Također pročitajte: Rusija v Novi Zeland: Kup konfederacija

Prilično iznenađujuće, zar ne?

Međutim, nakon što je Asmir Begović preselio u Bournemouth, Chelsea je trebao novog zamjenskog vratara za Thibaut Courtoisa, a bivša zvijezda Manchester Cityja mora se smatrati pristojnim pojačanjem za tu poziciju.

Caballero je prošle sezone napravio 16 nastupa u Premier ligi nakon što je Pep Guardiola izostavio neuvjerljivog Claudio Brava.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!