NaslovnicaVijestiChelsea ne odustaje od Pjanića, igrač Rome Conteova želja broj jedan

Chelsea ne odustaje od Pjanića, igrač Rome Conteova želja broj jedan

U Chelseaju su uvjeren da će dovesti veznjaka Rome Miralema Pjanića ovog ljeta, nakon špekulacija da reprezentativac Bosne i Hercegovine želi napustiti Seriju A.

Chelsea ne odustaje od Pjanića

“Plavci” su u posljednjih nekoliko mjeseci povezivani sa dovođenjem velikog broja zvijezda, a nakon što je potvrđeno da će Antonio Conte preuzeti klupu od sljedeće sezone, nagađa se da bi mogao dovesti veliki broj igrača iz Serije A, koju poznaje jako dobro.

46-godišnjak je proveo cijelu igračku karijeru igrajući za talijanske klubove, a vodio je Juvntus do tri titule prvaka Serije A kao trener, što je jedan od razloga zašto će se fokusirati na dovođenje igrača iz te lige.

Engleski mediji posljednjih dana izvještavaju da je njegova želja broj jedan igrač Rome Miralem Pjanić, koji bi ovog ljeta mogao postati novi igrač kluba sa Stamford Bridgea.

Njegova vrijednost se procjenjuje na 30 miliona funti, a Roma bi ga mogla vrlo lako izgubiti, jer po svemu sudeći ne želi potpisati novi ugovor sa klubom, iako mu trenutni traje do 2018. godine.

Pjanić trenutno u klubu iz prijestolnice Italije zarađuje 50,000 funti tjedno, a špekuliše se da je Chelsea spreman ponuditi mu više od 65,000 funti tjedno, te ugovor na tri godine.

U posljednjih nekoliko sezona postao je jedan od najvažnijih igrača rimskog kluba, nakon što je stigao u klub davne 2011. godine iz francuskog Lyona.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!