NaslovnicaVijestiChelsea me ne želi više

Chelsea me ne želi više

Chelsea me ne želi više! U Chelseaju ga ne žele više, nije zadovoljio ukuse čelnika, bez obzira što je dvije godine zaredom najbolji strijelac kluba i najbolji napadač. Diego Costa je na pragu da napusti Chelsea, a to mu je i poručio Antonio Conte koji je rekao da ne računa u narednoj sezoni na svog najboljeg napadača. To sve je javno potvrdio upravo Diego Costa.

Chelsea me ne želi više

Diego Costa je kroz čitavu sezonu povezivan sa odlaskom u druge klubove, pogotovo klubove iz Kine. Brazilski napadač koji nastupa za Španiju, je bio na korak od odlaska u Kinu u januaru ali je ipak ostao u klubu u namjeri da im pomogne da se domognu titule u Premier ligi. Očigledno je da je to bila privremena odluka koja je trebala samo smiriti situaciju, a već sada je Diego Costa počeo pakovati kofere. To je potvrdio i sam Diego Costa koji je javno priznao da ga u Chelseaju ne žele više, te da će uskoro i napustiti ekipu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Igrač sam Chelseaja ali me u klubu ne žele više. Antonio Conte mi je poslao poruku i rekao mi da ne računa više na mene u narednoj sezoni.  Već ranije smo imali slab odnos a ovo je sada kap koja je prelila čašu. Šteta. Čelnicima kluba sam proslijedio poruku a sada je na njima da mi nađu ekipu.” – rekao je Costa koji je u Chelsea stigo 2014. godine za 34 miliona funti.  Costa je u ovoj sezoni zabio 20 golova te je bio četvrti strijelac lige a prvi strijelac kluba.

>> Real Madrid odustao od De Geae

Na pitanje da li bi se vratio u Atletico, Costa je odgovorio: “Problem je što Atletico može registrovati igrače tek od januara. Da budem pet mjeseci bez nogometa? Teško. Ali ljudi znaju da je moje srce u Madridu, voli Atletico tamo sam uživao igrajući Lijepo bi bilo vratiti se ali puno je to vremena bez nogometa. Sledeće godine je mundijal u Rusiji pa bi zbog toga bilo fino igrati, biti u takmičarskoj formi.” – rekao je za kraj Costa.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!