NaslovnicaVijestiChelsea očajnički želi da ga dovede prije zatvaranja prijelaznog roka

Chelsea očajnički želi da ga dovede prije zatvaranja prijelaznog roka

Chelsea očajnički želi da ga dovede prije zatvaranja prijelaznog roka. Chelsea juri potpis Jamie Vardyja i žele da završe posao za smrtonosnim Leicesterovim napadačem pred kraj prelaznog roka. Daily Mirror tvrdi da će Plavci ponuditi Loic Remyja u ugovoru nakon što su Lisice nudile 7.6 miliona funti za francuskog napadača.

Chelsea očajnički želi da ga dovede

Leicester je jasno dao do znanja da ne želi prodati Jamie Vardyja ovog mjeseca. Claudio Ranieri je procijenio engleskog internacionalca na 30 miliona funti i odlučan je da zadržio ovog igrača u redovima Lisica kako bi mogao nastaviti da se bori za naslov.

Bivši trener Chelseaja želi dodati svom timu još jednog napadača kako bi bio na vrhu tabele iznad Manchester Cityja i Arsenala, pa je zato u potrazi za Loic Remyjem.

“Važno je imati više igrača na jednoj poziciji, ja bih volio da imam dva igrača na svakoj poziciji.”

“Doveo bi još jednog napadača kako bi dao podršku ostaloj trojci, jer je naša snaga sada na visokom nivou i igra se visokim tempom, a to nije moguće nastaviti bez više igrača na jednoj poziciji, i iz tog razloga ja želim da dovedem još novih pojačanja.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

“Svi kupuju u ovom trenutku kako bi ojačali svoju momčad i pokušali da preokrenu stvari i osvoje nešto.”

“Mi želimo da održimo naš položaj. Znam da je teško, ali moramo pokušati.”

Vardy ima 16 golova ove sezone i bio bi kao šlag na tortu u Chelseajevoj ekipi, jer su ove sezone katastrofalni, kako u napadu tako i u odbrani.

Plavci će danas da objave potpisivanje Corinthiansovog napadača Alexandre Pato-a na posudbu koja će ga zadržati na Stamford Bridge-u oko 6 mjeseci, sa mogućnosti da ga otkupe na kraju sezone za 12 miliona funti.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!