NaslovnicaVijestiReal Madrid smanjio traženu cijenu za Edena Hazarda. Perez izgubio strpljenje, prodaje...

Real Madrid smanjio traženu cijenu za Edena Hazarda. Perez izgubio strpljenje, prodaje Belgijanca za siću!

Real Madrid je spreman smanjiti svoje gubitke od Edena Hazarda i prihvatiti samo 35 milijuna eura za Belgijanca, prema izvještajima u Španjolskoj.

Nadali su se da će prodati Hazarda za oko 50 milijuna eura, ali sada su prisiljeni odustati od tražene cijene.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

30-godišnji Hazard se smatra viškom u odnosu na zahtjeve na Bernabeuu – manje od tri godine nakon što se pridružio klubu iz Chelseaja u transferu vrijednom 130 milijuna funti.

Belgijski reprezentativac se bori sa kondicijom i formom otkako je stigao u španjolsku prijestolnicu 2019. godine.

Postigao je samo pet golova u svojih 56 utakmica sa liderom La Lige, u usporedbi sa 110 golova u 352 utakmice dok je bio u Chelsaeju.

Predsjednik Madrida Florentino Perez je izgubio strpljenje sa Hazardom i sada je spreman za prodaju, a nvodno su brojni klubovi iz Premier lige zainteresirani za krilnog napadača.

Ranije ovog mjeseca španjolski mediji objavili su da je Madrid odbio ponudu od 21 milijuna funti za Hazarda iz West Hama.

Newcastle i Everton se također povezuju sa bivšim krilnim igračem Lillea.

El Nacional tvrdi da je Hazard već odbio priliku da se preseli u St James ‘Park uz unosan ugovor.

Novi vlasnici Newcastlea navodno žele učiniti Hazarda svojim prvim velikim potpisom nakon preuzimanja kluba.

Međutim, Belgijac ne želi prijeći u klub kojem trenutno prijeti ispadanje i radije bi se vratio u London.

U međuvremenu, glavni trener Madrida Ancelotti rekao je da neće stajati na putu Hazardu ako želi napustiti klub.

Govoreći u listopadu, Ancelotti je rekao: “Nikada u svojoj trenerskoj karijeri nisam prisiljavao igrača da ostane kada želi otići.

“Hazard je spreman, ali njegov problem trenutno je što ima trenera koji preferira druge igrače, što se može dogoditi u ovakvom sastavu.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!