NaslovnicaVijestiChelsea plaća 110 milijuna eura, "krade" sjajnog napadača Realu!

Chelsea plaća 110 milijuna eura, “krade” sjajnog napadača Realu!

Chelsea je spreman da plati 110 milijuna eura za sjajnog napadača, koliko iznosi njegova izlazna klauzula, tvrdi TyC Sports.

Argentinska TV postaja navodi da Bluesi ulaze u utrku za Maura Icardija, golgetera Intera, te da će konkurisati Real Madridu za potpis Argentinca, a oba kluba trebalo bi da održe sastanak sa Wandom Narom, suprugom i agenticom napadača.

Ona je nedavno je izjavila: “Koliko vrijedi Mauro? Najmanje 200 milijuna eura .”

[su_watch_live_football]

“Mislim da bi trebali povećati iznos njegove otkupne klauzule koja trenutno iznosi 110 milijuna eura jer je ipak u pitanju vrhunski igrač i zaslužuje imati klauzulu kakvu imaju i ostali vrhunski igrači. Međutim, mislim da razloga za zabrinutost nema, ukoliko se neki klub i odluči aktivirati klauzulu, Mauro će donijeti konačnu odluku.”

Nara će navodno otputovati u London i Madrid da dogovori uvjete sa dužnosnicima Chelseaja i Reala, iako nije sigurno da će Icardi napustiti Inter.

Navijači Reala u NEVJERICI: U vrijeme velike krize kluba, Ronaldo se pred upravom pojavio sa NOVIM i NEMORALNIM zahtijevom

Transfer glasine: United ne želi Ronalda, RB Leipzig kupuje zvijezdu Ajaxa, Guardiola dovodi zvijezdu Real Madrida

Nerazzurri se nadaju da će argentinski napadač potpisati novi ugovor sa Interom, te povećati izlaznu klauzulu na 200 milijuna eura.

Icardi je potpisao novi petogodišnji ugovor u listopadu 2016, ali cijene na nogometnom transfer tržištu su od tada naglo porasle, Neymar je plaćen čak 222 milijuna eura, Coutinho 120 milijuna, Dembele 105, tako da sada ni Icardijevih 110 milijuna ne djeluje nerealno.

Alvaro Morata nije u najboljoj formi u zadnje vrijeme, te klub sa Stamford Bridgea vidi Icardija kao idealnu opciju za ojačanje napadačke linije. Argentinac je postigao 18 golova u 20 utakmica Serie A ove sezone.

Real vidi Argentinca kao zamjenu za Karima Benzemu, koji se ove sezone nalazi u očajnoj formi, i sve je bliže izlaznim vratima, dok Real sve više posrće u La Ligi. Pošto Inter ove sezone nije igrao u europskim natjecanjima, Icardi bi imao pravo nastupa u nokaut fazi Lige prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Mundo Deportivo objavio: GOTOVO JE, Zinedine Zidane preuzima Bayern

0
ZINEDINE ZIDANE, bivši trener Real Madrida, navodno je blizu preuzimanja upravljanja minhenskim Bayernom, prema izvještaju katalonskog lista Mundo Deportivo. Zidane je slobodan agent od...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!