NaslovnicaVijestiIako je Real pobijedio 3-1, Chelsea u uzvratnoj utakmici ima 'prednost' koju...

Iako je Real pobijedio 3-1, Chelsea u uzvratnoj utakmici ima ‘prednost’ koju prošle sezone nije imao!

Real Madrid je sinoć ostvario pobjedu protiv Chelseaja (3-1) u prvom međusobnom susretu četvrtfinala Lige prvaka na Stamford Bridgeu. Sva tri gola je postigao nevjerojatni Karim Benzema, od kojih je jedan bio nakon asistencije Luke Modrića.

Menadžer Real Madrida Carlo Ancelotti nije trebao biti na klupi, ali dan ranije je dobio negativan test na koronavirus pa je mogao voditi utakmicu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Talijanski stručnja je pohvalio francuskog napadača i rekao je kako su sretni što ga imaju. Benzema je i u prošloj utakmici u pobjedi nad PSG-om također postigao hat-trick.

“Benzema je kompletan igrač. Svakim danom je sve bolji i bolji, kao vino. Postaje još bolji vođa, pokazao je koliko je važan za ovu momčad i klub. Sada ima jaču osobnost, zna da je važan igrač i zato je primjer svima. Zabija dosta golova i to je vrlo važno. Uvijek je na pravoj poziciji. Sretni smo što ga imamo,” izjavio je Carlo Ancelotti.

“Chelsea je fantastična momčad sa odličnim igračima. Ja i dalje mislim da će sljedeća utakmica biti teška protiv njih, ali činjenica da nema pravila gola u gostima je prednost za Plavce. Real je večeras bio bolji, ali svašta se može dogoditi,” rekao je Ancelotti.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!