NaslovnicaVijestiChelsea pojačava ekipu: Na Stamford Bridge stiže bivši igrač Antonio Contea

Chelsea pojačava ekipu: Na Stamford Bridge stiže bivši igrač Antonio Contea

Antonio Conteu bi se mogla predstaviti prilika da se ujedini sa jednim od njegovih bivših igrača, nakon što je mediji širom svijeta izvješćuju da će Bayern Munchen možda biti spreman da proda jednu od svojih zvijezda, sljedećeg ljeta.

Chelsea pojačava

Kicker izvještava da Bundesligaški prvaci razmišljaju o prodaji čileanskog veznjaka Artura Vidala koji je igrao pod vodstvom Contea u Juventusu prije tri sezone.

Bayernov veznjak je bio povezan sa Chelseajem i mogao bi imati priliku da se preseli na Stamford Bridge sljedeće godine. Kickerovo izvješće tvrdi da je nekoliko istaknutih članova Bayernovog odbora nezadovoljno sa nastupima bivšeg igrača Juventusa i sada se misli da bi Vidal mogao napustiti klub na kraju sezone.

[su_bonus]

Vidalov ugovor u Bayernu traje do 2019. godine, što znači da bi na kraju tekuće sezone imao tek godinu dana preostalih u Bayernu. Sa čileanskim internacionalcom koji puni 30 godina u svibnju, možda je posljednja prilika za Bayern da uzme neki veliki novac za njega.

Izvješća u Vidalovoj domovini tijekom ljeta tvrde da je bivša zvijezda Bayer Leverkusena počela učiti i Engleski pred taj potez u Chelsea.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ali možda Antonio Conte više neće trebati da čeka kada je u pitanju Vidal sa kojim je osvojio tri naslova Serije A.

Chelsea je ovog ljeta pojačao vezni red sa Tiemoue Bakayokom i Danny Drinkwaterom, iako su mnogi vidjeli gubitak Nemanje Matića kao negativan utjecaj na prvaka, koji se nalazi na četvrtom mjestu sa 47  bodova i trenutno se nalaze 15 bodova iza  lidera Premier lige Manchester Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!