NaslovnicaVijestiChelsea ponovo pokušava da dovede igrača Bayerna

Chelsea ponovo pokušava da dovede igrača Bayerna

Antonio Conte od naredne sezone ponovo želi da konkuriše za naslov Premier lige. Sa trenutnim igračkim kadrom oni su samo prosječna ekipa koja se bori za poziciju u Ligi prvaka, te su klubu prijeko potrebna pojačanja a Antonio Conte ponovo želi da udruži snage sa nogometašem kojeg je trenirao u Juventusu.

igrača Bayerna

Trener Chelseaja Antonio Conte već dugo pokušava da ponovo udruži snage na Stamford Bridgeu s igračem koji je u prošlosti bio važan član njegove momčadi. Čileanski reprezentativac Arturo Vidal s Conteom je surađivao u Juventusu gdje su zajedno osvojili mnoštvo titula ali su im se putevi razišli kada je Conte otišai u Chelsea a Vidal u Bayern.

>> Prva izjava Virgil van Dijka nakon što se pridružio Liverpoolu

Conte je pokušao Vidala uvjeriti na dolazak u Englesku još prođlog ljeta, a čileanske novine La Cuartel prenose kako Conte opet idućeg ljeta želi dovesti Vidala.

[su_bonus]

To će naravno biti više od jednostavnog zadatka. Vidal nakon dolaska Jupp Heynckes u bavarskom timu ponovo zauzima važnu ulogu a osim toga ima ugovor koji vrijedi do 2019. godine. Bayern nije poznat kao klub koji igrači prodaje protiv njihove volje, ali Chelsea se nada kako će ga primamiti platom jer su spremni da mu ponude čak 15 milijuna eura godišnje ili 20 posto više nego što zarađuje u Njemačkoj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!