NaslovnicaVijestiChelsea ponudio rekordnu sumu za igrača

Chelsea ponudio rekordnu sumu za igrača

Chelsea je ponudio rekordni iznos obeštećenja Real Madridu za Jamesa Rodrigueza, prema The Sunday Expressu.

Championship

S obzirom na to da je postalo jasno da će Romelu Lukaku ostati u Evertonu najmanje još jednu sezonu, Chelsea je usmjerio pažnju na kolumbijskog playmakera, i prema navodima The Expressa, izašli su sa ponudom od čak 60 milijuna funti (69 mil. eura).

Zanimljivo je da Chelsea vidi alternativu za Lukakua u Rodriguezu, s obzirom na to da su poprilično različiti tipovi igrača. Lukaku je klasična “devetka”, dok je James tip playmakera, “desetka”, koja može igrati i po boku.

KLADI SE

Ali to ne znači da ne zna da pronađe put do mreže – postigao je 16 golova u 48 nastupa za svoju reprezentaciju i 88 u 302 nastupa na klupskom nivou za Porto, Monaco i Real Madrid – uz Costu koji pruža dobre partije pod trenerskom palicom Antonia Contea, kolumbijski kreativac bi vjerojatno predstavljao bolji izbor za Bluese.

Sa 25 godina, Rodriguezu tek predstoji najbolje u karijeri, tako da bi mogao biti jedna od najboljih kupovina u ovom prelaznom roku.

Rodriguez je pao u drugi plan u Real Madridu, i mogao bi biti odličan “ulov” za sve zainteresirane klubove. Realu bi dobro došla finansijska injekcija uz pomoč koje bi mogli napraviti još jednu kapitalnu kupovinu ovoga ljeta, nakon dolaska Alvara Morate.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!