NaslovnicaVijestiChelsea poslao ponudu od 78 milijuna eura za napadača

Chelsea poslao ponudu od 78 milijuna eura za napadača

Londonski Chelsea, nakon propalih pregovora oko povratka Romelua Lukakua, okrenuo se drugim opcijama i poslao Borussiji iz Dortmunda ponudu od 78 milijuna eura za napadača Pierre-Emericka Aubameyanga, prenosi Sky Sport.

ponudu

Menadžer Bluesa Antonio Conte je u užurbanoj potrazi za golgeterom svjetske klase, Diegu Costi je priopćio da može ići, a u konkurenciji da ga zamijeni je i Alvaro Morata iz Real Madrida.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Međutim, prioritet mu je brznonogi Gabonac, strijelac 42 gola prošle sezone, koji je sam izjavio da želi u ambiciozniji klub, a ni ljudi iz Dortmunda mu neće praviti problem oko odlaska.

Prijelazni rok uživo: Wenger pričao sa mladom zvijezdom, poznata sudbina Ibrahimovića

United ima novog kapitena: Da li vas je iznenadio odabir?

Lukaku: “Za njega bih išao i kroz zid”

FOTO: Evo kako će Manchester United izgledati sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će Milan izgledati sljedeće sezone

FOTO: Kako će Everton izgledati sljedeće sezone?

Pored Chelseaja, Aubameyanga želi i bivši klub Milan, zatim PSG, ali i kineski Tianjin Quanjian kome je igrač dao negativan odgovor na veoma bogatu ponudu.

Aubameyang ima još tri godine ugovor s Borussijom, ali se čini da je ovo ljeto pravo vrijeme za rastanak. Ranije je izrazio želju da nastavi karijeru u Real Madridu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!