NaslovnicaVijestiChelsea pronašao zamjenu za Terryja u Italiji?!

Chelsea pronašao zamjenu za Terryja u Italiji?!

Nakon vrlo razočaravajuće sezone i loših partija kako u engleskoj Premier ligi tako i u Evropi, jasno je da će u Chelseaju na ljeto doći do velikih promjena u igračkom kadru.

Chelsea pronašao zamjenu za Terryja u Italiji!

Vrlo vjerovatno će novi trener Plavaca biti italijanski stručnjak Antonio Conte, koji trenutno vodi reprezentaciju Italije i koji će pokušati vratiti klub u sami vrh engleskog i evropskog nogometa.

Kapiten i legenda kluba sa Stamford Bridgea, John Terry, skoro pa sigurno će na kraju sezone napustiti redove Plavaca, te su čelnici kluba u potrazi za adekvatnim i kvalitetnim rješenjem, a kao prva opcija spominje se defanzivac Juventusa.

Prema pisanju italijanskih medija, ove sezone sjajni Leonardo Bonucci mogao bi da na ljeto Torino zamjeni Londonom i postane novi član Chelseaja. Čelni ljudi Plavaca na čelu sa Romanom Abramovichem, spremni su izdvojiti ogromna sredstva novom treneru kako bi doveo kvalitetna pojačanja.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Bonucci ima sjajnu sezonu iza sebe u torinskom Juventusu i postao je jedan od klučnih igrača u ekipi od dolasaka u junu 2010. godine. U Seriji A je upisao skoro 200 nastupa, osvojio je četiri titule prvaka Italije, prošle sezone je igrao finale Lige prvaka i sigurno bi bio ogromno pojačanje za londonski klub.

Ipak, Conte je trenutno baziran na dešavanja u nacionalnom timu Italije pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj ovog ljeta, gdje će zajedno sa Bonuccijem pokušati da ostvari dobar rezulatat pred povratak u klupski nogomet.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!