NaslovnicaVijestiChelsea šalje na posudbu igrača od 40 milijuna eura?

Chelsea šalje na posudbu igrača od 40 milijuna eura?

Chelsea bi ovu polusezonu mogao poslati na posudbu svog drugog napadača – Michyja Batschuayija. Chelsea je mladog napadača doveo prošle sezone za 39 milijuna eura iz Marseillea, a sada bi 24-ogodišnji Belgijanac mogao na posudbu u Sevillu.

Chelsea šalje na posudbu

Chelsea je ovo ljeto doveo Moratu iz Real Madrida i na taj način zamijenili Diega Costu kojeg su prodali nazad u Atletico Madrid. Prema portalu transfermarkt Moratin transfer vrijedan je 62 milijuna, no mediji pišu da tu ima još dodatnih 13 milijuna eura bonusa, a od Atletico Madrida su Costu dobili 66 milijuna eura.

[su_live_koeficijenti]

Mladi Michy Batschuayi došao je kao ‘novi Drogba’. Sličnih fizičkih predispozicija, također došao u Chelsea iz Marseillea, za istu cijenu – 39 milijuna eura! No Michy nije postao ‘novi Drogba’. Antonio Conte ne daju mu dovoljnu minutažu i mladi Chelseajev napadač bi idućih 6 mjeseci mogao provesti u LaLigi nastupajući za Sevillu.

Michy zabija svakih 97 minuta…

Mnogi mediji u Engleskoj smatraju kako je Conte poprilično strog prema mladog napadaču te da mu ne daje dovoljno minuta unatoč tome što Batschuayi dobro koristi tih malo minuta što dobiva. Michy je ove sezone dobio priliku odigrati tek 871 minutu, a zabio je 9 golova!

U okviru Premier lige dobio je priliku igrati u čak 11 utakmica u kojima je ukupno skupio 263 minute što znači da prosječno dobije 23 minute. Nije realno očekivati da će Batschuayji s takvom minutažom biti igrač odluke. U Ligi prvaka u samo 120 minuta zabio je 2 gola.

[su_live_koeficijenti]

S obzirom da je za Chelsea nastupao u okviru Lige prvaka to znači da ne može pomoći Sevilli u knock-out fazi najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja, ali novi trener Seville – Vincenzo Montella vidi Batschuayija kao prvu opciju za napadač Seville. Opcija B su mu Jovetić ili Sandro.

Broj jedan razlog zašto je i Michy nestrpljiv oko minutaže je nadolazeće Svjetsko prvenstvo gdje se mladi napadač želi naći na popisu putnika za Rusiju. Svjestan je kako bi bez ozbiljnije minutaže u klubu mogao izostati s ove globalne nogometne smotre koja se igra za 6 mjeseci.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!