NaslovnicaVijestiChelsea sprema veliko iznenađenje u ljetnom prijelaznom roku: Conte se vraća u...

Chelsea sprema veliko iznenađenje u ljetnom prijelaznom roku: Conte se vraća u svoj bivši tim po veliko pojačanje

Chelsea sprema veliko iznenađenje u ljetnom prijelaznom roku. Conte se vraća u svoj bivši tim po veliko pojačanje. Gianluigi Buffon vjeruje kako Chelsea može biti jedan od glavnih konkurenata za osvajanje Lige prvaka sljedeće sezone – jer će Antonio Conte u ljeto dodati kvalitetu svom timu.

Chelsea sprema

Jedini način na koji je Conteova sezona u Chelseaju mogla biti bolja jeste pobjedomu finalu FA kupa protiv Arsenala, ali to se nije dogodilo.

No, navijači Chelseaja se ne mogu žaliti: njihov tim je bio za glavu i ramena iznad ostalih dok su rušili sve pred sobom prema tituli Premier lige, a sada su se veliki momci vratili u Ligu prvaka.

Buffon, koji je radio sa Conteom u Juventusu, vjeruje da će Engleski prvaci daleko dogurati sa Conteom u Europi.

“On može učiniti Chelsea vrlo snažnim u Europi – to je sigurno”, rekao je Buffon za Mediaset.

“Oni već imaju igrače poput Hazarda koji je za mene već jedan od prvih pet igrača na svijetu, a ovoga ljeta će sigurno dodati još nekog svjetskog talenta u svoje redove.”

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

Buffon, koji će ove večeri nastupati u finalu Lige prvaka, dodao je: “Mnogo se govorilo o tome koliko stravstven i vatren Conte može biti, što je istina, ali stvarnost je da on iz svojih igrača izvuče zaista mnogo toga.”

“Sljedeće sezone, pod Conteom, očekujem da će Chelsea biti jedan od velikih izazivača za trofej u Ligi prvaka.”

Telegraph je prošlog tjedna izvijestio da je Roman Abramovič dao Conteu budžet od 200 milijuna funti kako bi doveo igrače koje želi.

I onda dobijete osjećaj da će 47-godišnji talijanski stručnjak iskoristiti sav taj novac. Chelseajeva momčad je možda dovoljno dobra da osvoji Premier ligu, ali trebat će se pojačati ukoliko želi da se natječe protiv Real Madrida i ostale kompanije.

Uvjeravanje igrača da se pridruže ne bi trebalo biti teško. Daily Mail izvještava kako bi se Conte mogao vratiti u svoj stari klub kako bi potpisao jednog od istaknutih igrača.

Međutim, to nije jedan od igrača koje je trenirao tijekom svoje tri sezone u Torinu. Radi se o Dani Alvesu.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Prema Mailu, Chelsea razmatra potez za brazilskog desnog beka, čija je budućnost u Juventusu neizvjesna.

Conte je svjestan da je Alves, koji ima 12 mjeseci preostalih u svom ugovoru, potencijalno dostupan za kupnju ovog ljeta.

Također pročitajte: Juventus v Real Madrid: Talijanski prvaci protiv španjolskih prvaka, povijesno finale Lige prvaka

Chelseajev menadžer želi konkurenciju za Victor Mosesa na desnom krilu i to nitko bolje ne bi radio nego Dani Alves, koji se ovu sezonu učvrstio kao najbolji desni obrambeni igrač u Europi.

Alves se prošlog ljeta Staroj dami pridružio iz Barcelone. 34-godišnjaka, koji bi ove sezone mogao završiti treble, ukoliko pobijede Real Madrida večeras, također prati Manchester City i Tottenham.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!