NaslovnicaVijestiChelsea spreman oboriti svjetski rekord da dovede jednog od najboljih napadača na...

Chelsea spreman oboriti svjetski rekord da dovede jednog od najboljih napadača na svijetu

Chelsea spreman oboriti svjetski rekord da dovede jednog od najboljih napadača na svijetu. Čini se neizbježnim i vrlo vjerojatnim, to da će Diego Costina karijera u Chelseaju završiti na nezdravim uvjetima.

Chelsea spreman

Napadač se sukobio sa Antonio Conteom više puta tijekom sezone, navodi se u izvješćima, pa čak i primio tekstualnu poruku od svog menadžera, koji ga je obavijestio da nije u njegovim planovima za sljedeću sezonu.

“Bok Diego, nadam se da si dobro”, rekao je Conte Costi.

“Hvala za sezonu koju smo proveli zajedno. Sretno u idućoj godini, ali ti nisi u mojim planovima.”

Costa je potvrdio poruku, inzistirajući da će morati pronaći izlaz sa Stamford Bridgea.

[su_no1forfootball]

“Moj je odnos sa trenerom bio loš ove sezone. Pretpostavljam da sam imao lošu sezonu pa ne mogu nastaviti”, rekao je 28-godišnjak ranije ovog mjeseca.

“Bit ću iskren, neki dan mi je Conte poslao poruku, gdje mi je rekao da ne računa na mene za iduću sezonu, pa ću morati da tražim izlaz.

Situacija je ostavila Chelseaja u potrebi za novim napadačem, osim ako Conte nije spreman da proba sa Michyjem Batshuayijem, koji je prošle sezone i grao 239 minuta u Premier ligi.

Romelu Lukaku se nalazi na njegovom radaru, ali Plavci su odbijeni činjenicom da Everton traži 100 milijuna funti za Belgijanca.

Povezani su sa drugim napdačem – iako je vjerojatno da će morati oboriti svjetski rekord kako bi ga doveli u svoje redove.

[su_live_koeficijenti]

The Mirror je izvijestio da je Chelsea otvorio razgovore sa Bayern Munchenom zbog potpisivanja Roberta Lewandowskog.

Poljski reprezentativac je kritikovao svoje suigrače zbog percipiranog nedostatka podrške u nastojanju da postane najbolji strijelac Njemačke.

Njegov agent je potvrdio da je napadač ostao razočaran kako je završio sezonu.

“Robert mi je rekao da nema podršku i da trener Carlo Ancelotti nije želio pomoći da u posljednjoj utakmici postane najbolji strijelac Bundeslige.”

Također pročitajte: Dugoročna oklada: Ronaldo u Manchester Unitedu

“Bio je razočaran kao nikada do sada.”

Lewandwoski je postigao 110 golova u Bayernu u tri sezone.

Nije iznenađujuće da je Chelsea spreman iskoristiti bilo kakve pukotine u njegovom odnosu sa njemačkim prvacima.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!